Sport

Scene șocante în MMA! A vrut să-și lovească adversarul, dar și-a fracturat piciorul. Video

17.02.2019 | 16:05
Scene socante in MMA A vrut sasi loveasca adversarul dar sia fracturat piciorul Video

Gala de MMA Cage Warriors 101 a avut parte de un moment mai puțin plăcut chiar în main event-ul în care s-au întâlnit Sofiane Boukichou și Tom Aspinall.

Totul s-a întâmplat în prima rundă, când Sofiane Boukichou a încercat un low-kick, însă s-a ales cu o fractură ce o să-l țină departe de octagon minimum șase luni. Adversarul său și-a dat seama imediat de cât de serioasă este accidentarea și nu a mai continuat lupta.

A vrut să-și lovească adversarul, dar și-a fracturat piciorul

Scene șocante în MMA!

Luptătorul francez și-a întrerupt astfel o serie excelentă, cea mai bună a carierei, de cinci victorii consecutive. A suferit cea de-a treia înfrângere a carierei. În comparație, Tom Aspinall a reușit cea de-a șasea victorie din carieră, având totodată două înfrângeri.

Interesant este că luptătorul britanic a încercat pentru o scurtă perioadă și boxul profesionist, iar această luptă a reprezentat o revenire a sa în artele marțiale, sportul în care s-a lansat. Aspinall s-a antrenat la un moment dat chiar cu Tyson Fury, unul dintre cei mai buni boxeuri din lume la categoria grea în acest moment.

„Modul în care anticipează distanța este incredibil. La început ți se pare lent și că nu lovește tare, dar în momentul când intri în ring cu el îți dai seama că apreciază distanța perfect. E incredibil” – a spus Aspinal despre duelurile din ringul de box cu Fury.