News

Scene șocante în Reșița. O femeie care amenința că se sinucide a alunecat și a căzut de pe bloc. În aceeaşi zi s-a aruncat şi în fața unei mașini. Update

Incident șocant la Reșița. În această dimineață, o femeie a alunecat și a căzut în gol de la etajul 4 când amenința că se sinucide. Totul s-a întâmplat când ea vorbea cu un negociator.
12.05.2022 | 11:13
Scene socante in Resita O femeie care ameninta ca se sinucide a alunecat si a cazut de pe bloc In aceeasi zi sa aruncat si in fata unei masini Update
Bloc cu 4 etaje (foto simbol). Sursa: flickr.com
ADVERTISEMENT
12-05-2022
08:14

Două tentative de sinucidere în mai puțin de trei ore

Conform Antena 3, femeia a mai avut o tentativă de suicid în zorii zilei, când s-a aruncat în fața unei mașini. În prezent, starea ei este foarte gravă. Din cauza impactului violent cu solul, femeia are mai multe organe afectate și hemoragie internă.

Conform presei locale, femeia care încercat să se sinucidă are 22 de ani. Ea s-a urcat pe un bloc cu 4 etaje și a început să amenințe că se sinucide.

Femeia era cunoscută în zonă

Din nefericire, la un moment dat a alunecat și a căzut în gol, sub privirile îngrozite ale locatarilor. Incidentul șocant a fost înregistrat joi dimineața, în jurul orei 9:00. Femeia a ales un bloc de pe strada Constructorilor, în zona brutăriei Respicom.

ADVERTISEMENT

După ce a fost dată alarma la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii. Ei au adus o pernă pneumatică și o autospecială de intervenție și salvări de la înălțimi. Alături de echipajele de poliție au venit echipajul din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un negociator din cadrul inspectoratului.

După aproximativ 15 minute de dialog, tânăra s-a dezechilibrat și a căzut în gol. După cădere, medicii SMURD au constatat că victima era inconștientă. Se pare că tânăra nu ar locui în blocul de pe care a căzut, dar locatarii susțin că o cunosc din vedere și chiar ar fi văzut-o cu urme de lovituri pe față, în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Medicii au reușit să o stabilizeze pe tânăra care a căzut în gol

În cele din urmă, ea a fost stabilizată și este internată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița, conform expressdebanat.ro.

În jurul orei 09.15, persoana a alunecat de pe clădirea blocului, în acest moment acordându-i-se îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și fiind în viață”, au declarat reprezentanții IPJ Caraș-Severin.  Mai departe, polițiștii vor efectua verificări pentru a stabili cum s-a ajuns la aceste imagini șocante.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Alianţei Române de Prevenţie a Suicidului oferă consiliere în situaţii de criză suicidară și pot fi contactați zilnic între orele 19:00 și 7:00, la numărul de 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin email la sos@antisuicid.ro.

Tags: