News

Scene șocante în Sibiu: bătaie cu coasa între 3 tineri. Un băiat de 19 ani este în stare critică

Au fost scene șocante în județul Sibiu, acolo unde a avut loc o bătaie cu coasa între 3 tineri. Un băiat de 19 ani este în stare critică la spital după incident.
20.05.2024 | 12:23
Scene socante in Sibiu bataie cu coasa intre 3 tineri Un baiat de 19 ani este in stare critica
Scandal uriaș în Sibiu: bătaie cu coasa între 3 tineri. Băiat de 19 ani, în stare extrem de gravă la spital. Sursa foto: Facebook / Ziua Online
ADVERTISEMENT

Incident șocant petrecut duminică seara în județul Sibiu, acolo unde a avut loc o bătaie cu coasa între 3 tineri. Un băiat de 19 ani este în stare critică. Acesta are leziuni extrem de grave.

Scandal uriaș în Sibiu: bătaie cu coasa între 3 tineri. Băiat de 19 ani, în stare extrem de gravă la spital

În urmă cu 24 de ore, trei tineri din județul Sibiu au ajuns la Urgențe în urma unui conflict violent izbucnit în localitatea Șeica Mare. Cel mai tânăr dintre ei, de 17 ani, a fost externat la cerere.

ADVERTISEMENT

Alți doi, de 35 și 19 ani au rămas internați, unul fiind în stare foarte gravă. ”Tânărul în vârstă de 17 ani, cu traumatism cranio-facial, a primit îngrijiri medicale în UPU și a plecat acasă la cerere.

Bărbatul de 35 de ani a rămas internat, la secția Neurochirurgie, având o fractură cu o mică înfundare, dar este stabil, conștient și cooperant, nefiind nevoie de intervenție chirurgicală”, a spus Cristina Bălău, purtător de cuvânt a Spitalului Județean Sibiu, conform Turnul Sfatului.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe cel de-al treilea tânăr angrenat în conflict, cel de 19 ani, acesta a ajuns la spital în stare gravă. Prognosticul medicilor în cazul său este unul rezervat.

Pacientul în vârstă de 19 ani este în stare gravă. Agresiunea extrem de gravă suferită a solicitat intervenție chirurgicală complicată și de durată, întrucât pacientul prezenta tăieturi la intestin și pancreas, printre altele.

ADVERTISEMENT

La momentul actual starea sa este relativ stabilă, a fost detubat, însă medicii sunt rezervați cu privire la prognosticul său”, a mai transmis medicul Cristina Bălău, pentru presa locală.

Poliția Sibiu, informații despre incidentul din Șeica Mare

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că scandalul a pornit de la neînțelegeri mai vechi între cei implicați. E vorba de un grup de trei bărbați și familia altuia. Imediat, situația a degenerat rapid în acte de violență.

ADVERTISEMENT

”Din primele verificări a rezultat că, în cursul acestei zile (n.r. duminică), în jurul orei 15.30, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între un grup de trei bărbați și familia altuia a izbucnit un scandal care a degenerat în acte de violență.

Ca urmare a agresiunilor fizice, trei persoane au suferit vătămări corporale și au necesitat transport la spital. Este vorba despre trei bărbați, cu vârste de 17, 19, respectiv 35 de ani.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Axente Sever, s-a deschis un dosar de cercetare penală, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, să fie stabilite cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest incident, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”, a spus, duminică seara, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT