News

Scene șocante în Sighișoara. O șoferiță de 71 de ani a călcat cu mașina o femeie, dar nu a realizat ce a făcut

În parcarea unui supermarket din Sighișoara a avut loc o scenă șocantă. O bătrână de 71 de ani a călcat cu mașina o altă femeie, fără să-și dea seama de acest lucru.
27.09.2021 | 17:14
Scene socante in Sighisoara O soferita de 71 de ani a calcat cu masina o femeie dar nu a realizat ce a facut
ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în timp ce șoferița de 71 de ani voia să iasă cu spatele, cu mașina, din parcarea supermarketului. Ghinionul face ca o altă femeie, în vârstă de 45 de ani, să treacă atunci pe lângă autovehicul.

Șoferița nu s-a asigurat și a călcat-o. Mai mult, a târât-o sub roțile mașinii lângă alte mașini parcate. Bătrâna le-a lovit și pe acestea, moment în care persoane din zonă s-au dus să vadă ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Câțiva bărbați s-au uitat sub mașină să vadă ce s-a întâmplat cu victima și au fost uimiți de faptul că supraviețuia. Ei au ridicat autovehiculul ca să poată fi scoasă la suprafață.

Victima nu s-a ales cu răni grave. Starea ei este stabilă

Au alertat, de asemenea, autoritățile, care au venit la fața locului. Victima a fost transportată la spital, iar medicii au constatat că nu are răni grave, având în vedere episodul cu care s-a confruntat.

ADVERTISEMENT

”Pacienta are un traumatism toraco abdominal, este în stare stabilă conștientă cooperantă.

S-a decis retransferarea acesteia la Spitalul municipal din Sighișoara pentru urmărire”, a declarat jurnaliștilor veniți la fața locului Voichița Pantea, purtător de cuvânt Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Video AICI.

Bătrâna a fost testată pentru alcool, iar rezultatul a ieșit negativ

Oamenii legii au testat-o pe bătrână să vadă dacă era sub influența alcoolului, dar rezultatul a ieșit negativ.

ADVERTISEMENT

S-a ajuns la concluzia că s-a speriat și că a accelerat în loc să frâneze atunci când a sesizat că a călcat o persoană. În schimb, șoferița nu a scăpat de pedeapsa poliției.

”Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Emanuela Fărcaș, purtător de cuvânt IPJ Mureş.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident, specialiștii în circulația auto sunt de părere că medicii de familie ar trebui să-i evalueze mai bine pe unii pacienți dacă sunt apți de a conduce sau nu.

“Cel mai important ar fi să se îmbunătățească cadrul legislativ prin responsabilizarea medicului de familie, astfel încât, la controlul anual, conducătorii auto să fie evaluați suplimentar”, a spus jurnaliștilor PROTV, Cătalin Codescu, președinte Asociația Victimelor Accidentelor de Circulație.

ADVERTISEMENT