News

Scene șocante la Alba Iulia. O mașină a intrat într-o florărie cu o femeie pe capotă. Video

16.02.2021 | 16:16
Scene socante la Alba Iulia O masina a intrat intro florarie cu o femeie pe capota Video
ADVERTISEMENT

Scene incredibile la Alba iulia unde o femeie a fost rănită, iar doi copii au suferit un atac de panică în urma unui accident. 

Două mașini s-au lovit, iar unul dintre autoturisme a intrat ulterior într-o florărie cu o femeie luată pe capotă. Potrivit presei locale, la volan se afla, de asemenea, o femeie.

ADVERTISEMENT

Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit pentru acordarea de prim-ajutor medical şi descarcerare la un accident rutier produs în municipiul Alba Iulia

Accident în Alba Iulia. O mașină a lovit o femeie și a intrat într-o florărie

„În accident au fost implicate două autoturisme cu cinci pasageri, rezultând trei victime, dintre care o femeie încarcerată, conştientă, şi doi copii pasageri, cu atac de panică”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, situat la câteva sute de metri distanţă de locul producerii accidentului.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. După impact, una dintre maşinile implicate în accident a pătruns într-o florărie, distrugând uşa de acces şi avariind o parte din rafturile pline cu flori.

ADVERTISEMENT

O altă tragedie a avut loc marți, 16 februarie. Doi poliţişti care dirijau circulaţia au fost răniţi, marţi dimineaţă, în urma unui accident produs pe strada Brăilei din municipiul Galaţi.

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.30, Dispeceratul I.P.J. Galaţi a fost sesizat, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Brăilei, din municipiul Galaţi, soldat cu rănirea a două persoane.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii care s-au deplasat imediat la faţa locului, au constatat că în accident a fost implicat un autoturism, condus de o femeie, de 53 de ani, din municipiul Galaţi, care, circulând pe strada respectivă, ar fi lovit doi poliţişti care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, dirijând circulaţia în zonă”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

ADVERTISEMENT