News

Scene șocante la Cluj! O femeie în scaunul cu rotile a fost bătută crunt. Agresorii au trântit-o cu bătaia

24.05.2020 | 18:17
Scene socante la Cluj O femeie in scaunul cu rotile a fost batuta crunt Agresorii au trantito cu bataia
ADVERTISEMENT

Scene șocante la Cluj, mai exact în cartierul Mărăști, acolo unde o femeie imobilizată într-un scaun cu rotile a fost bătută şi aruncată pe trotuar de mai mulţi indivizi care apoi au fugit.

Scene șocante la Cluj!

De altfel, în imaginile surprinse se vad mai multe persoane care o lovesc pe femeia cu handicap. La final, un tânăr îi răstoarnă scaunul cu rotile și fuge la o mașină parcată, scrie Ştiridecluj.ro.

ADVERTISEMENT

În secunda următoare, cei aflați în autoturism au demarat în trombă. Mai mulți oameni care au asistat la scena de o violență inimaginabilă au ajutat-o pe femeia bătută.

Agresorii au trântit-o cu bătaia

Acum, oamenii legii s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ADVERTISEMENT

“Sunt derulate verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea împrejurărilor în a avut loc starea conflictuală, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Nu au fost depuse sesizări în acest sens”, au precizat reprezentanții Poliției din Cluj despre cazul petrecut într-o stație de autobuz

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații între cele două grupuri a existat un conflict spontan, un conflict care a degenerat destul de repede.

Mai mulți oameni au fost nemulțumiți de reacția întârziată a oamenilor legii. „Nu este posibil așa ceva. A fost nevoie să apară filmulețul pe Facebook ca să observe și Poliția.

ADVERTISEMENT

Unde anume erau polițiștii atunci când se petrecea nenorocirea asta?” a întrebat o femeie pe o rețea de socializare

 

 

ADVERTISEMENT