Sport

Scene șocante la finalul barajului de promovare în Premier League, Nottingham Forest – Sheffield. Fanul care a lovit un jucător cu capul, condamnat de urgenţă la închisoare

Nottingham Forest s-a calificat în finala play-off-ului pentru promovarea în Premier League. La finalul întâlnirii un jucător al oaspeților a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost lovit cu capul în gură de un fan.
19.05.2022 | 16:39
Scene socante la finalul barajului de promovare in Premier League Nottingham Forest  Sheffield Fanul care a lovit un jucator cu capul condamnat de urgenta la inchisoare
Fanii lui Nottingham Forest au invadat terenul la finalul semifinalei cu Seffield care a adus calificarea ”pădurarilor” în finala pentru Premier league. Un fotbalist al echipei oaspete a fost lovit cu capul în gură. Sursa foto: captură video sky sports
ADVERTISEMENT
19-05-2022
13:40

Condamnare la închisoare pentru agresor

Fanul echipei Nottingham Forest care l-a lovit cu capul în figură pe căpitanul echipei Sheffield United, Billy Sharp, a primit o pedeapsă de 24 de săptămâni de închisoare.

Conform BBC, Robert Biggs, în vârstă de 30 de ani, a pledat vinovat de agresiune cu vătămări corporale în faţa instanţei Tribunalului din Nottingham şi a fost închis pentru 24 de săptămâni.

Suporterul din Ilkeston, Derbyshire, a fost obligat să plătească o despăgubire de 500 de lire sterline lui Sharp şi 128 de lire sterline cheltuielile de judecată. De asemenea, el a primit un ordin de interzicere a accesului pe stadioane timp de doi ani. O acuzaţie separată, de intrare ilegală pe suprafaţa de joc, a fost retrasă.

Nottingham Forest a trecut, după lovituri de departajare de Sheffield United, în semifinala din faza play-off a Championship și va juca cu Huddersfield pentru un loc în Premier League.

Scene reprobabile după calificarea lui Nottinham Forest în finala pentru Premier League

”Pădurarii” de la Nottinham Forest sunt aproape de o revenire în Premier League după ce au trecut de Sheffield United 3-2 după lovituri de departajare și este la un meci distanță de promovare, după 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Manșa a doua din semifinala Championship a fost una extrem de disputată, cu accente dramatice după ce oaspeții au întors rezultatul din tur, când Forest s-a impus la Seffield cu scorul de 2-1.

Același rezultat s-a înregistrat și la Nottingham, dar în favoarea lui Sheffield, care a dus meciul în prelungiri. Niciuna dintre echipe nu a mai înscris și a fost nevoie de executarea loviturilor de la punctul cu var pentru departajare.

ADVERTISEMENT

”Pădurarii” s-au impus cu 3-2 și au acces în finala găzduită de stadionul Wembley, unde o vor înfrunta pe Huddersfield pentru ultimul loc vacant pentru ediția 2022/2023 a Premier League.

La finalul întâlnirii, fanii gazdelor au invadat terenul și unul dintre jucătorii lui Seffield a fost lovit cu capul în gura. Billy Sharp, victima atacului, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Polițiștii l-au reținut pe agresor

Polițiștii din Nottinghamshire au declanșat o anchetă și la scurt timp după incident au anunțat că agresorul a fost reținut, anunță mirror.co.uk.

”Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat sub suspiciunea de agresiune, în legătură cu acest incident. El rămâne în arest şi va fi interogat de către ofiţeri.

ADVERTISEMENT

Anchetele noastre privind circumstanţele în care s-a produs incidentul sunt în curs de desfăşurare. Am vorbit cu jucătorul în cauză şi lucrăm cu ambele cluburi, care ne sprijină în ancheta noastră”, a declarat inspectorul-şef Paul Hennessy, citat de sursa amintită.

”Un idiot fără minte a ruinat o incredibilă noapte de fotbal. Îi felicit pe cei de la Forest și le urez succes în finală. Ca fost jucător al lor, nu voi lăsa un gunoi să strice totul, să distrugă respectul meu pentru suporterii din Nottingham”, a comentat momentul, Billy Sharp, fotbalistul agresat.

ADVERTISEMENT