Scene șocante la Puterea dragostei. Cristina Dorobanțu, revoltată: un concurent a consumat prea mult alcool, iar asta nu e tot

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/11/2020, 19:11
Scene șocante la Puterea dragostei. Cristina Dorobanțu, revoltată: un concurent a consumat prea mult alcool, iar asta nu e tot
Cristina Doronamțu, în stânga. În dreapta: dezastrul lăsat în urmă după alcoolizarea lui Mario de la Puterea dragostei. Foto: Kanal D/ Instagram

Scene de neimaginat s-au produs în reality-show-ul Puterea dragostei de la Kanal D. Unul dintre concurenți a consumat prea mult alcool și a făcut dezastru în casa din Istanbul, iar asta a revoltat-o inclusiv pe prezentatoarea emisiunii, Cristina Dorobanțu.

Mario, cel mai nou dintre concurenți, a recunoscut că în hotelul băieților spiritele s-au încins atât de tare încât, de la prea mult alcool, erau pe punctul de a se bate.

Cel cu care avea ceva de împărțit a fost Codruț, fostul iubit al Alexandrei. Prezentatoarea Cristina Dorobanțu a vrut să afle mai multe lucruri despre acest incident ținut în secret de băieți și a pus câteva întrebări ferme dorind să afle adevărul fără menajamente.

Mario de la Puterea dragostei a exagerat cu alcoolul

Codruț a fost primul care a dat din casă și a spus că nu a putut să doarmă din cauza lui Mario, care era mort de beat.

„Era vreo 6 sau 7 dimineața. Nu puteam să dorm pentru că domnul Mario a consumat un pic prea mult alcool”, i-a mărturisit Codruț realizatoarei reality-show-ului.

„S-a pus pe pat, a stat o fracțiune de secundă și a căzut cu capul su patul celălalt. L-am ridicat și i-am zis să se ducă în camera lui și am încuiat ușa. La scurt timp vine Mario jos și zice că s-a certat rău cu Marinescu. Mă duc la el și spune că e bine, iar Mario i-a zis că vine jos să vă dea muzica jos și să vă și bată”, a descris Alexandru scenele șocante pe care telespectatorii nu le-au văzut încă.

Reconstituire în fața Cristinei Dorobanțu

Mario și Codruț au făcut chiar o reconstituire a ceea ce s-a întâmplat în casa băieților în fața Cristinei Dorobanțu și au negat în final că ar fi vrut să se bată.

Codruț spune că tot ce a încercat să facă a fost să îl ajute pe Mario să se așeze pe pat, căci nu mai deținea controlul asupra corpului său, aflat într-o stare destul de avansată de ebrietate.

 

Închide ×