Life

Scene șocante la Survivor România 2023! Faimoșii și Războinicii, aproape de bătaie: „Nu mă împinge!”

Spiritele s-au încins în cea de-a șasea ediție de la Survivor România 2023! Conflict de proporții, din care n-au lipsit amenințările, între Faimoși și Războinici.
17.01.2023 | 22:25
Scene socante la Survivor Romania 2023 Faimosii si Razboinicii aproape de bataie Nu ma impinge
Războinicii și Faimoșii, în conflict la Survivor România 2023. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Conflict cum nu s-a mai văzut la Survivor România 2023! Războinicii, în frunte cu Maria Lungu, au sărit la gâtul Faimoșilor care au îndrăznit să le invadeze spațiul.

Scandal de proporții la Survivor România 2023. Faimoșii și Războinicii, aproape s-au luat la bătaie

Ediția a șasea de la Survivor România 2023, difuzată pe 17 ianuarie, s-a lăsat cu mai multe conflicte. După ce Jorge s-a simțit prins în scandalul dintre Vica Blochina și Ionuț Iftimoaie, o situație neprevăzută a avut loc pe traseu, în lupta pentru imunitate.

ADVERTISEMENT

În timp ce DOC, de la Faimoși, și Robert Moscalu, de la Războinici, erau pe traseu și se luptau pentru totem, pe margine a izbucnit un traseu.

Echipa albastră a început să strige ostentativ „Nu știe, nu știe!” către vedete, iar pentru a rezolva situația, Kamara a mers în fața lor.

ADVERTISEMENT

Andrei Krișan a vrut să-l dea la o parte, iar spiritele s-au încins, ajungând aproape să se ia la bătaie. Maria Lungu a răbufnit și i-a atacat pe rivali.

„Păi și ce, voi trebuie să stați acolo! Eu n-am venit în partea asta! Vedeți că am fost destul de respectuoși, săriți calul”, a spus Maria Lungu.

ADVERTISEMENT

„Nu, dar te-ai băgat în mine!”, i-a răspuns Kamara.

Pentru a-i oftica și mai mult, Remus Boroiu, care nu a intrat pe teren pentru că era accidentat, a început să danseze cu Kamara.

„Remus, ești accidentat, de aia nu ai voie să intri pe traseu. Te vede lumea! Ai grijă, îți cade mâna!”, a reacționat Maria de la Războinici.

ADVERTISEMENT

Mai mult, când i-a văzut pe Kamara și Andrei, a intervenit, iar artistul a încercat să o dea la o parte, ceea ce a enervat-o cumplit.

„Nu mă împinge, mă! Nu mă împinge! Noi am avut obraz! Voi n-ați avut obraz. Păi cum să vină aici? ”, a răbufnit Războinica.

„Gata, Maria! Că ai țignalul ăla”, a intervenit DOC.

„Păi până acum ne-am înțeles și vine ăsta să-mi spună unde să stau!”, i-a răspuns Maria.

„O să ne bați acuma pe toate!”, a intervenit și Vica Blochina.

ADVERTISEMENT
Tags: