Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Scene șocante pe străzile din Munchen! Suporterii sârbi s-au luat la bătaie cu polițiștii germani. Video

Suporterii echipei naționale a Serbiei s-au luat la bătaie cu polițiștii germani, chiar sub privirile civililor de pe străzile din Munchen, într-un mod de-a dreptul barbar.
25.06.2024 | 23:20
Scene socante pe strazile din Munchen Suporterii sarbi sau luat la bataie cu politistii germani Video
Poliția germană, bătaie violentă cu suporterii sârbi la EURO / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

EURO se apropie de finalul fazei grupelor, iar tensiunea crește pentru anumite echipe naționale care își vor decide soarta. Echipa națională a Serbiei stă la mâna ei, întrucât se poate califica în optimi cu o victorie contra Danemarcei.

Meci decisiv, precedat de scene violente

Cu puțin timp înainte de meciul decisiv din grupa C de la turneul final, suporterii sârbi au făcut dezastru. Cunoscuți pentru duritatea lor, sârbii s-au luat la bătaie cu polițiștii germani, chiar pe străzile din Munchen.

ADVERTISEMENT

Conform presei sârbe, cu câteva ore înainte de duelul de pe Allianz Arena, poliția a avut o descindere. Când polițiștii germani au ajuns la fața locului, ultrașîi i-au atacat pe polițiști într-o manieră crudă.

Suporterii s-au folosit de orice mijloace pentru a îi lovi pe polițiștii sosiți la fața locului pentru siguranță. Sârbii ar fi folosit scaune, halbe, sticle de bere pentru a se duela cu reprezentanții forțelor de ordine.

ADVERTISEMENT

Încăierarea nu a durat foarte mult, întrucât polițiștii nemți au intervenit foarte prompt și au făcut arestări. Mai mulți suporteri sârbi vor vedea doar rezultatul final al partidei, fără a mai putea intra pe stadion.

De altfel, acțiunea reprezentanților forțelor de ordine din Germania nu i-a oprit pe sârbi din petrecere. Atmosfera incendiară a continuat, cu mult alcool și materiale pirotehnice, dar de data această fără încăierări cu poliția.

ADVERTISEMENT

Sârbii, plini de controverse la EURO

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, suporterii sârbilor au mai fost angrenați într-o încăierare violentă. Înaintea duelului cu Anglia, câștigat de britanici cu 1-0, au avut loc scene asemănătoare cu cele din Munchen.

Mai mulți huligani englezi au atacat un grup de suporteri sârbi, care se aflau la o terasă la momentul incidentului. Bătaia a avut loc în Gelsenkirchen, care s-a soldat cu multe arestări și cu răniți.

ADVERTISEMENT

De altfel, sârbii au amenințat că vor părăsi prematur turneul final, după scandări rasiste ale fanilor croați și albanezi. Mirlind Daku, atacantul albanez, a strigat printr-o portavoce mai multe îndemnuri la moarte: „Să îi f**** pe macedoneni și sârbi“.

ADVERTISEMENT