News

Scene șocante pe ulița din sat. Un bărbat și-a ucis unchiul, după care l-a cărat în sicriu până la preot

Un bărbat și-a ucis cu sânge rece unchiul, însă a pus la cale un plan diabolic pentru a scăpa de pedeapsă. Cu toate acestea preotul din sat nu a căzut în capcană.
19.09.2023 | 17:14
Scene socante pe ulita din sat Un barbat sia ucis unchiul dupa care la carat in sicriu pana la preot
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 67 de ani locuia în comuna vasluiană Miclești alături de unchiul său în vârstă de 83 de ani. După o ceartă cu bătrânul l-a strâns pe acesta de gât și l-a omorât, după care l-a pus într-un sicriu. Consătenii au observat cum acesta transporta sicriul cu un utilaj agricol pe ulița din sat, însă nimeni nu și-a dat seama inițial ce s-a întâmplat.

Un bărbat și-a ucis unchiul, după care l-a cărat în sicriu până la preot

Criminalul spera ca preotul să-l înmormânteze rapid pe unchiul său, care ar fi murit subit, însă părintele i-a cerut un certificat medico-legal, după care a chemat Poliția. Imaginile cu bărbatul care se plimba pe ulița din sat au devenit virale pe rețelele de socializare, iar acum bărbatul va trebuie să răspundă în fața legii.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al bătrânului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui unde va fi efectuată necropsia și va fi stabilită cu exactitate cauza decesului. Cu toate acestea criminalul și-a mărturisit fapta, iar acum a fost reținut pentru 30 de zile și are toate șansele să-și petreacă ultimii ani din viață în spatele gratiilor.

O altă crimă la fel de șocată se petrecea la Tulcea, acolo unde un minor era ucis cu sânge rece. Totul, după un conflict spontan între mai multe persoane. ”Organele de urmărire penală, la data de 18.09.2023, s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte având în vedere că în cursul nopții de 17 spre 18.09.2023, în jurul orei 23.50.

ADVERTISEMENT

Pe fondul unui conflict spontan între mai multe persoane care se aflau pe strada Constructorilor din municipiul Tulcea, a intervenit decesul victimei minore F.R.I. în vârstă de 17 ani. Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt grup de trei persoane cu un comportament agresiv.

Fără un motiv anume, unul dintre cei trei, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I. multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului”, au transmis anchetatorii. Așadar, băiatul ar fi fost ucis în bătaie fără un motiv clar. ”Când F.R.I. a reușit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P. în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ”, au mai completat reprezentanții Poliției. Criminalii au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Instanța va decide acum dacă atacatorii rămân după gratii pentru 30 de zile.

În urmă cu 2 zile un alt tânăr, de data aceasta de 20 de ani, a fost înjunghiat mortal la o petrecere din Iași, iar alți doi tineri au ajuns în stare gravă la spital. Conform Ziarul de Iași, scandalul a izbucnit la o petrecere de majorat, în localitatea Ciurea, în prezența a aproximativ 30 de persoane.

ADVERTISEMENT

Tânărul înjunghiat nu a mai putut fi resuscitat, iar polițiștii și procurorii fac acum cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate. Momentan se știe că între invitați a izbucnit un conflict, iar victima a încercat să calmeze spiritele. Atacatorul a fost prins de polițiști și reținut pentru 30 de zile, alături de un complice.

ADVERTISEMENT