Sport

Scene terifiante în fotbalul european. Un jucător a fost lovit cu un băț în cap de un suporter în Turcia, bătăi ca-n filme între fotbaliști în Rusia. Video

Imagini horror din Turcia, unde un meci s-a transformat într-o baie de sânge. Același lucru s-a întâmplat și la o partidă din Rusia, unde jucătorii s-au luat la bătaie.
28.11.2022 | 10:20
Scene terifiante in fotbalul european Un jucator a fost lovit cu un bat in cap de un suporter in Turcia batai can filme intre fotbalisti in Rusia Video
Partida din Turcia dintre Goztepe și Altay va fi reprogramată
ADVERTISEMENT

Derby-ul Goztepe – Altay a fost suspendat, după ce un ultras a intrat pe teren și l-a lovit în cap pe portarul Ozan Ozenc. Meciul fusese oprit după ce un fan a fost rănit grav cu o artificie.

Imaginile șocante de la Goztepe – Altay au făcut înconjurul lumii

Un derby mai puțin cunoscut din fotbalul turc, dintre Goztepe și Altay din liga secundă, a șocat o lume întreagă. Galeriile celor două echipe au creat incidente grave, după ce au aruncat cu petarde și artificii. Partida a fost oprită în minutul 20 pentru ca ambulanța să intervină și să acorde îngrijiri mai multor fani răniți.

ADVERTISEMENT

În acest timp, un ultras a intrat pe teren și l-a lovit în cap pe portarul Altay-ului. Și un alt jucător al lui Goztepe a fost lovit ușor.

Huliganul a fost oprit de un jucător al lui Goztepe și reținut apoi de forțele de ordine, în timp ce portarul a fost la pământ câteva secunde. Acesta a sângerat abundent din cauza celor două lovituri primite și a fost transportat la spital. Are o rană deschisă de patru centimetri.

ADVERTISEMENT

În urma acestor incidente, arbitrul a luat decizia să oprească partida, iar meciul va fi continuat din minutul 20 într-o altă zi care va fi stabilită de Federația Turcă.

Un fan lovit de o artificie a ajuns în stare gravă la spital. A fost lăsat într-o baltă de sânge

Mehmet Cakir, un suporter al celor de la Goztepe a fost rănit după ce o artificie a explodat în el și a pierdut foarte mult sânge. Acesta prezintă leziuni severe la maxilar și mai multe arsuri în diferite zone ale corpului și se află în stare gravă în spital. Artificiile au lovit în mai multe zone ale stadionului, mai mulți fani având nevoie de îngrijiri, iar pe teren au intrat ambele ambulanțe.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost și motivul pentru care meciul a fost oprit și care ulterior a creat și incidentele cu portarul lui Goztepe. Pe tunelul de la vestiar a fost nevoie și de intervenția poliției pentru a calma spiritele.

Jucătorii lui Zenit Sankt Petersburg și Spartak Moscova, bătaie ca în ringul de box

Meci extrem de tensionat și în Cupa Rusia. Fotbaliștii lui Zenit Sankt Petersburg și Spartak Moscova s-au luat la bătaie înainte de loviturile de departajare. Partida s-a încheiat egal după 120 de minute, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

De la un conflict între doi jucători, s-a ajuns la o bătaie generală cu pumni și picioare, în care au fost implicați până și cei de pe băncile de rezerve. Fiecare echipă a avut „doar” trei jucători eliminați. De la Zenit au văzut cartonașul roșu brazilienii Malcom și Rodrigao, alături de Barrios, în timp ce de la Spartak Nicholson, Selikhov și Sobolev.

Zenit a câștigat în cele din urmă la penalty-uri cu scorul de 4-2 și s-a apropiat la doar două puncte de liderul Spartak Moscova (13 puncte).

ADVERTISEMENT
Tags: