ADVERTISEMENT
News

Scene terifiante în Giurgiu. Cum a fost găsit ajutorul șefului de post

Autor: Flaviu Popa | 26.11.2020 | 17:53
Scene terifiante în Giurgiu. Cum a fost găsit ajutorul șefului de post
Un polițist din Giurgiu s-a împușcat în cap

Un polițist în vârstă de 29 de ani, ajutor al șefului de post al unei comune din Giurgiu, a fost găsit împușcat în cap în propria mașină.

ADVERTISEMENT

Polițistul era ajutor al șefului de post din comuna Găiseni și a fost găsit împușcat pe un drum comunal.

Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, după ce au fost sesizați de un bărbat care i-a anunțat că la ieșirea din satul Căscioarele, într-o mașină, se află o persoană plină de sânge.

Un polițist din Giurgiu s-a sinucis, fiind găsit împușcat în cap în mașina sa

Polițiștii din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin au constatat că pe DC 187, la ieșirea din Găiseni, în interiorul unui autoturism un bărbat se împușcase în cap.

ADVERTISEMENT

„În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului.

Poliţistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anulului 2017, în funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu”, anunță News.ro.

Conform sursei citate, polițistul a fost evaluat psihologic în 26 iulie 2017, așadar trecuse o perioadă lungă de timp.

ADVERTISEMENT

Un procuror din cadrul Prachetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu va conduce o echipă operativă complexă care va face cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT