Life

Scene uimitoare în culisele X Factor între Ștefan Bănică Jr. și Loredana Groza

28.11.2020 | 14:30
Scene uimitoare in culisele X Factor intre Stefan Banica Jr si Loredana Groza
Scene uimitoare în culisele X Factor între Ștefan Bănică Jr. și Loredana Groza Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr și Loredana Groza au fost protagoniștii unui moment deosebit în culisele X Factor, în timpul ediției din 27 noiembrie. 

Seara a fost una grea pentru Bănică, echipa acestuia se afla în etapa de Bootcamp, iar cântărețul a fost nevoit să facă alegeri dificile. Din cele 10 concurente, doar 3 au mers în următoarea etapă.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza a distribuit pe Instagram un clip în care apare alături de juratul greu încercat în ediția respectivă. Blondina îl încurajează pe artist, îi spune că arată „foarte bine” și încearcă să-l facă să treacă mai ușor peste momentele emoționante de care a avut parte.

Scene deosebite între jurații X Factor, Loredana Groza și Ștefan Bănică, în culise

După ce îl asigură pe Ștefan Bănică că arată „foarte bine”, mângâindu-l frățește pe umăr, Loredana încearcă să-l facă pe acesta să treacă peste impresia puternică provocată de interpretarea unei eleve a sa. Cântăreața îi cere permisiunea de a se juca cu pandantivul câtărețului și o putem vedea admirâd și mirosind respectivul accesoriu.

ADVERTISEMENT
Ștefan Bănică Jr. și Loredana Groza
Ștefan Bănică Jr. și Loredana Groza, moment deosebit
Colaj: Fanatik

Seara a fost una cu puternică încărcătură emoțională pentru soțul Laviniei Pârva. Echipa acestuia s-a aflat în etapa de Bootcamp și din 10 concurente, doar 3 se vor duela în următoarea etapă.

Una din elevele lui Ștefan Bănică, Andrada Precup a reușit să impresioneze pe toată lumea cu interpretarea melodiei „Lie, ciocârlie”, smulgându-le lacrimi juraților și stârnind ropote de aplauze din partea publicului.

ADVERTISEMENT

De departe, cel mai emoționat a fost antrenorul acesteia. „Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. Este o capacitate rară să transmiți așa ceva, dincolo de concurs. Ești mare. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe altă parte”, a spus Bănică, care nu a putut să-și stăpânească lacrimile în timpul interpretării.

Ceilalți membrii ai juriului au fost la fel de uimiți și au avut numai cuvinte de admirație și laudă la adresa concurentei de doar 16 ani, care are și probleme de vedere.

ADVERTISEMENT

Lângă imaginile în care îl consolează și încurajează pe Ștefan Bănică, Loredana a distribuit și un clip cu melodia cântată de concurenta acestuia, dovedind că vocea angelică a tinerei a mișcat-o și pe ea.

ADVERTISEMENT