News

Scene violente în București. Poliția a tras focuri de armă pentru a prinde un bărbat care jefuise un minor

În seara de 28 decembrie 2021, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au tras focuri de armă pentru a prinde un infractor.
29.12.2021 | 10:23
Scene violente in Bucuresti Politia a tras focuri de arma pentru a prinde un barbat care jefuise un minor
Poliția a tras focuri de armă pentru a prinde un bărbat care jefuise un minor. Foto: DANI AMARIEI / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Un bărbat care a tâlhărit un copil în vârstă de nouă ani a fost prins marți seară, lângă București, abia după ce polițiștii au tras mai multe focuri de armă.

În momentul în care a fost somat de către polițiști de la Secția 12 ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, suspectul a fugit, iar oamenii legii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă infractorul a fost prins. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită și nu s-au produs pagube materiale.

Un bărbat care a tâlhărit un copil de 9 ani a fost prins de polițiști

Bărbatul arestat de polițiști are 31 de ani și este suspectat de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie asupra unui minor. Fapta s-ar fi petrecut pe dat de 9 decembrie 2021.

ADVERTISEMENT

“În seara de 28 decembrie 2021, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție , având suport din partea Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Operațiuni Speciale , au depistat un bărbat, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie asupra unui minor, la 9 decembrie a.c.

Cel în cauză, a fost găsit pe raza unei localități limitrofe Bucureștiului, iar la momentul în care a fost somat , suspectul a fugit, fiind executate mai multe focuri de armă, în plan vertical – fără a fi rănită vreo persoană sau produse pagube materiale”, au transmis polițiștii, conform Știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT

Infractorul furase telefonul mobil al unui copil de 9 ani

După ce a fost prins și imobilizat, bărbatul a fost dus la sediul Secției 12 Poliție pentru audieri, iar apoi a fost reținut.

În data de 9 decembrie, infractorul a furat telefonul mobil al unui copil de doar 9 ani.

„Prin violență, bărbatul de 31 ani, pe stradă, ar fi deposedat un minor de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa”, au anunțat oamenii legii, pe 9 decembrie, după ce s-a petrecut infracțiunea din Capitală.

ADVERTISEMENT