Sport

Lucian Becali a scăpat basma curată după ce a bătut un suporter în timpul partidei FCSB – Universitatea Craiova! Cum a fost posibil acest deznodământ

Lucian, nepotul lui Gigi Becali, a scăpat basma curată după ce a bătut un suporter în timpul partidei FCSB - Universitatea Craiova, 0-2, din etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1.
22.04.2022 | 23:57
Lucian Becali a scapat basma curata dupa ce a batut un suporter in timpul partidei FCSB  Universitatea Craiova Cum a fost posibil acest deznodamant
Lucian Becali, în timpul conflictului de la tribuna VIP. Sursa: as.ro
ADVERTISEMENT
22-04-2022
20:57

Lucian Becali a scăpat basma curată după ce a bătut un suporter în timpul partidei FCSB - Universitatea Craiova

Lucian, nepotul lui Gigi Becali, a scăpat basma curată după ce a bătut un suporter în timpul partidei FCSB – Universitatea Craiova, potrivit Gândul.

Sursa citată susține că victima și-a retras plângerea pe care a făcut-o la Poliție, astfel că dosarul va fi clasat. Totodată, Lucian Becali nu va primi interdicție pentru stadioanele din România,

04-04-2022
10:13

Lucian Becali riscă închisoarea. Victima a depus plângere la Poliție

Incidentul din timpul meciului FCSB – Universitatea Craiova ar putea avea consecințe grave pentru Lucian Becali. Bărbatul agresat (n.r. Radu Bahrim) a depus plângere la Poliție și urmează să anexeze dosarului o expertiză medico-legală.

Potrivit unor surse judiciare citate de gândul.ro, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire, urmând ca atât nepotul lui Gigi Becali cât și celelalte persoane implicate să fie chemate la audieri. Plângerea a fost depusă la Secția 9.

04-04-2022
07:29

Cum a reacționat Lucian Becali după bătaia de la FCSB - U Craiova 0-2

Lucian Becali și-a cerut scuze pe rețelele de socializare, după ce a fost implicat într-un conflict la meciul FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Nepotul patronului de la FCSB a afirmat că nu susține violența și că genul de comportament pe care l-a avut pe Național Arena nu îl caracterizează.

„Mea Culpa (trad. – Greșeala mea). Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului.

Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violentă NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă,  indiferent dacă am fost provocat sau nu.

Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim. Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste!

Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace,dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului,  NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite .

Pace & dragoste”, a scris Lucian Becali, pe contul de Facebook.

FCSB a dominat în meciul cu Universitatea Craiova, dar ieșit învinsă de pe teren, scor 0-2. Roș-albaștrii s-au jucat cu ocaziile în timp ce oltenii au lovit decisiv de fiecare dată când au avut ocazia.

Scene violente la derby-ul FCSB – Craiova 0-2! Lucian Becali, nepotul patronului, implicat într-un conflict

La final, spiritele s-au încins și în tribuna VIP a Arenei Naționale, acolo unde a izbucnit o bătaie în care a fost implicat și nepotul patronului Gigi Becali, Lucian, conform Orangesport.

ADVERTISEMENT

Sursa citată scrie că Lucian Becali și alți suporteri de-ai lui ar fi aruncat cu sticle în iubita unui alt spectator aflat la tribuna oficială, motiv care a aprins un conflict violent.

Lucian Becali, acuzat că a lovit un suporter!

A urmat o bătaie, iar conform as.ro, Lucian Becali și prietenii săi l-ar fi lovit pe suporter. Bărbatul ar fi continuat să fie lovit inclusiv când a căzut între scaune, chiar dacă acesta nu avea o atitudine agresivă.

ADVERTISEMENT

Sursa citată prezintă și imagini de la fața locului, în care apare și nepotul lui Becali. El pare să aibă un comportament violent și se năpustește peste un bărbat căzut între rândurile de scaune.

Lucian Becali, în timpul conflictului din tribună. Sursa foto: as.ro
Lucian Becali, în timpul conflictului din tribună. Sursa foto: as.ro

Stewarzii au potolit conflictul!

Conflictul s-a stins în momentul în care stewarzii și-au făcut apariția și i-au îndepărtat pe cei aflați în conflict.

ADVERTISEMENT

Lucian Becali nu deține nicio funcție oficială la FCSB, clubul deținut de unchiul său. El are afaceri în imobiliare.

Petrea, dezamăgit de înfrângerea cu U Craiova: “Nu ştiu dacă au avut vreo ocazie la poartă!”

FCSB se depărtează de titlu după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Toni Petrea, antrenorul gazdelor, a fost dezamăgit de rezultat, mai ales că elevii săi au dominat jocul:

ADVERTISEMENT

“Consider că totuși i-am supus pe cei de la Craiova unei presiuni constante. Acum, privind ‘la cald’, nu știu dacă au avut vreo ocazie de poartă și totuși ne-au dat două goluri. Asta mă pune pe gânduri.

Am presat, dar n-am avut inspirație la finalizare. Am primit două goluri din nimic. Mă așteptam la alt deznodământ. E o înfrângere nemeritată, din punctul meu de vedere”, a conchis Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Voluntari: 1,70 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: