Sport

Scene violente pe un teren de fotbal: doi copii au ajuns la spital după o bătaie în timpul unui meci. „Adu’ sabia, bă!” Video

Un meci de fotbal între copii, desfășurat la Arad, s-a încheiat cu o bătaie cruntă încasată de trei puști, agresorul fiind tatăl unui al patrulea copil, care a lovit și el una dintre victime.
26.10.2021 | 14:34
Scene violente pe un teren de fotbal doi copii au ajuns la spital dupa o bataie in timpul unui meci Adu sabia ba Video
Tatăl unui dintre copii și-a lovit victima cu pumnii în cap
ADVERTISEMENT

Seara de duminică s-a încheiat nefericit pentru câțiva copii care jucau un meci de fotbal la Arad. Evenimentul s-a consumat pe un teren sintetic de lângă un complex rezidențial din cartierul Subcetate, iar totul a plecat de la o ciondăneală între micii jucători.

Puștii au ajuns să fie bătuți pentru o ceartă între copii

Copiii se jucau fotbal. A venit copilul de 12 ani, băieții s-au certat între ei pentru un fault, copilul l-a sunat pe tatăl său, a venit și a început să dea în copii. Doi au ajuns la spital, al treilea e destul de bine.

ADVERTISEMENT

Copiii nici măcar nu îl cunosc pe băiatul de 12 ani, dar cum se jucau fotbal, au spus că n-are nicio importanță că copilul are 12 ani și că se pot juca împreună, dar din păcate, pentru că l-au băgat în echipă au ajuns să fie bătuți pentru o ceartă între copii”, a declarat un martor la eveniment pentru aradon.ro.

Tatăl bătăuș i-a spus fiului lui: „Adu’ sabia, bă!”

O persoană aflată în afara gardului care împrejmuiește terenul de fotbal a filmat totul cu telefonul mobil. Pe înregistrare se aude vocea unui adult care îl apostrofează pe unul dintre copii, folosind cuvinte foarte dure.

ADVERTISEMENT

Nu știu cu cine mă pun? Băga-mi-aș p… în plămânul mă-tii. Eu nu știu cu cine mă pun, bătrâne? Eu sunt bătrân?”, se aude un bărbat în înregistrare. La un moment dat, adultul chiar îi spune băiatului lui: „Adu’ sabia, bă!”.

Acesta nu a dat curs doleanței părintelui, dar s-a apropiat și el de victima bătută de tatăl lui și i-a aplicat o lovitură cu piciorul în cap. Pe filmare se vede cum adultul îl țintuiește pe copil la pământ cu genunchiul și îi aplică cel puțin șase lovituri cu pumnul, dintre care trei în cap. victima ținea mâinile ridicate în dreptul capului pentru a se apăra.

ADVERTISEMENT

Nu mai da, bă”, se aude o voce se aude o voce, tatăl bătăuș având ceva de împărțit și cu persoana care înregistra incidentul: „F…. filmarea mă-tii”.

Părinți victimelor au dreptul să facă plângere în termen de 60 de zile

Imediat, incidentul a fost sesizat la 112 de un o persoană care a asistat la ceea ce s-a întâmplat pe terenul de fotbal. La fața locului au sosit polițiștii, care au solicitat imediat ajutor medical pentru copiii bătuți, când au văzut că aceștia nu se simt bine.

ADVERTISEMENT

În ceea ce îl privește pe agresor, polițiștii s-au autosesizat și i-au întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe. Părinții copiilor agresați nu au depus o plângere, dar, potrivit legislației în vigoare, au dreptul să facă acest lucru în termen de 60 de zile de la desfășurarea evenimentului.

ADVERTISEMENT
Tags: