ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Scenografii speciale la FCSB – Dinamo. ”Sunt 3 ani deja în spate, au fost momente grele, dar mergem mai departe” vs. ”Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo”. VIDEO

Autor: Adrian Baciu | 05.10.2019 | 20:35
Scenografii speciale la FCSB - Dinamo. Fanii dinamoviști și cei steliști au făcut spectacol

Derby-ul României, FCSB – Dinamo, programat în penultima etapă a turului sezonului regular din Casa Pariurilor Liga 1, este unul extrem încins. Între cele două grupări se dă o bătălie la toate capitolele, atât pe teren, cât și în tribune. Fanii celor două echipe au oferit momente extrem de spectaculoase la startul derby-ului de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Scenografii speciale la FCSB – Dinamo. Fanii dinamoviști și cei steliști au făcut spectacol

Cele două grupări de fani prezente pe Arena Națională la derby-ul FCSB – Dinamo, Peluza Roș-Albastră, respectiv Peluza Cătălin Hîldan, au fost la înălțime înainte de startul derby-ului. Mesajul fanilor roș-albaștri, galerie care de trei sezoane e alături de FCSB: ”Sunt 3 ani deja în spate, au fost momente grele, dar mergem mai departe”.

În ziua comemorării lui Cătălin Hîldan, peluza care îi poartă numele a afișat mesajul: ”Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo”. Pentru câini, ziua de 5 octombrie este marcată în calendar ca fiind ziua în care Cătălin Hîldan, ”Unicul Căpitan”, a părăsit haita. Au trecut 19 ani de la acel fatidic meci de la Oltenița. VEZI GALERIE FOTO

ADVERTISEMENT

În jur de 30.000 de fani steliști și dinamoviști asistă din tribunele Arenei Naționale la derby-ul etapei a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1, FCSB – Dinamo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!