News

Schema loto pe care au aplicat-o marii câștigători din România. Au jucat numerele acestea și s-au umplut de bani

Există o schemă loto pe care marii câștigători loto din România s-au bazat. Așa au făcut bani cu nemiluita și au luat jackpott-ul
26.01.2023 | 21:00
Schema loto pe care au aplicato marii castigatori din Romania Au jucat numerele acestea si sau umplut de bani
Ce numere au jucat marii câștigători de la loto. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Greu de crezut, dar există o schemă loto pe care au aplicat-o mai toți câștigătorii de la Loto din România. Au jucat anumite numere și s-au umplut de bani peste noapte. Da, citiți cât se poate de bine. Informația este reală și acum puteți să beneficiați de ea.

Schema de la loto care îți aduce mari câștiguri. Numere câștigătoare

Concret, indiferent că discutăm despre 5/40 sau 6/49 ori chiar extragerea de la Joker, toți jucătorii se bazează pe o anumită logică atunci când își calculează șansele de câștig. Și bine fac unii dintre ei văzând câți au reușit să plece acasă cu sume impresionante.

ADVERTISEMENT

De exemplu, anul trecut, în luna martie, un bărbat de 50 de ani a reușit să câștige cel mai mare premiu care a existat vreodată la Joker, adică aproape 7 milioane de euro. Și a făcut-o după un algoritm cât se poate de banal.

A zis că numerele care i-au purtat noroc au fost alese cu gândul la faptul că, în ziua în care le-a jucat, adică pe 4 martie, se împlineau 45 de ani de la cutremurul din 1977. Restul e cancan și mai ales înseamnă, repetăm, aproape 7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Un alt bărbat, culmea, vârstă asemănătoare, 50 de ani, posesorul biletului norocos din comuna Gura Teghii-jud. Buzău a precizat că obișnuiește să joace constant la toate jocurile loto de mai mult de 30 de ani.

Unul din secretele lui este că nu bagă bani mulți și a optat mereu pe variante simple. Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificație personală. Acesta a explicat că le-a ales la întâmplare.

ADVERTISEMENT

În anul 2019, un bărbat din Galați a luat aproape 5 milioane de euro. A ajuns la suma aceasta după ce pe lângă premiul de categoria I a bifat și 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 câștiguri de categoria a III-a și 20 câștiguri de categoria a IV-a.

Și-a explicat calm cum a gândit întreaga schemă. Acesta a transmis că a jucat trei combinații complete de numere. a avut 9 numere în zona A, câte 8 numere în zona B, respectiv C (în total 140 variante) și 3 variante la Noroc.

ADVERTISEMENT

Un alt câștigător al anului 2021 a explicat că în primul rând trebuie să joci. El a făcut-o constant, de peste 10 de ani. Nu a băgat bani mulți, a mers mereu pe o variantă simplă. Foarte important, a jucat aceleaşi numere, acestea având semnificaţie personală.

Cel mai mare câștigător din istorie Loteriei Române a dus acasă peste 11 milioane de euro. A făcut-o în 2013 atunci când a intrat direct în istorie. Și-a explicat reușita prin faptul că nu a schimbat niciodată toate numerele.

Mai mult, acesta a spus că a păstrat mereu câteva pe care le-a jucat de fiecare dată. Concret, el a avut mereu un schelet, o osatură în jurul căreia a continuat să așeze alte variante. Numerele câștigătoare au fost atunci 22, 49, 18, 7, 47, 6.

ADVERTISEMENT