Fotbal international

Noua senzaţie a Romei, între Barca şi Real: ”Un club care să-mi plătească mai mulţi bani”

Patrik Schick, atacantul ceh al celor de la AS Roma, a declarat într-un interviu pentru presa din ţara natală că îşi doreşte să ajungă la o echipă precum Real Madrid, FC Baarcelona sau...
07.11.2017 | 20:34
Noua senzatie a Romei intre Barca si Real Un club care sami plateasca mai multi bani
ADVERTISEMENT

Patrik Schick, atacantul ceh al celor de la AS Roma, a declarat într-un interviu pentru presa din ţara natală că îşi doreşte să ajungă la o echipă precum Real Madrid, FC Baarcelona sau Manchester United pentru banii pe care i-ar putea câştiga la una dintre aceste echipe. Jucătorul ceh a avut un sezon anterior excelent în tricoul Sampdoriei şi a fost cumpărat de AS Roma în această vară, deşi a fost foarte aproape de Juventus.

Atacantul a fost cumpărat de formaţia din capitală în schimbul a 42 de milioane de euro, după ce a înscris 13 goluri în 35 de meciuri în ultimul sezon. Fotbalistul de pe Olimpico a bifat doar 15 minute pentru noua echipă, înainte să se accidenteze şi să lipsească mai multe luni de pe teren. 

ADVERTISEMENT

Schick a făcut declaraţii controversate în această săptămână

Deşi nu a reuşit să se impună şi să impresioneze la AS Roma, fotbalistul a surprins pe toată lumea după ce a făcut o declaraţie prin care a mărturisit printre altele că banii pe care i-ar putea câştiga la cluburi importante din Europa îl atrag mai mult decât loialitatea faţă de echipa la care Francesco Totti a scris istorie.

”Sper să fiu transferat în câţiva ani la un club mai bun care să-mi plătească mai mulţi bani… ca Real Madrid, Barcelona sau Manchester United, această motivaţie m-a ajutat întotdeauna mult”, a fost declaraţia prin care Shick a surprins pe toată lumea.

ADVERTISEMENT