Fotbal international

Se pregăteşte schimbul iernii: Un star de la Barca pentru Mourinho, altul de la United pe Camp Nou

FC Barcelona şi Manchester United pun la cale ceea ce s-ar putea numi schimbul începutului de an 2018 în fotbalul mare. Un jucător important de la Manchester United este dorit pe Camp Nou, iar la...
Autor: Sorin Dumitrescu | 13.10.2017 | 09:01
Se pregăteşte schimbul iernii: Un star de la Barca pentru Mourinho, altul de la United pe Camp Nou

FC Barcelona şi Manchester United pun la cale ceea ce s-ar putea numi schimbul începutului de an 2018 în fotbalul mare. Un jucător important de la Manchester United este dorit pe Camp Nou, iar la rândul său Jose Mourinho vrea pe Old Trafford un star al catalanilor. Tranzacţia s-ar putea perfecta, dacă şi fotbaliştii vor fi de acord, pentru că amii se află sub contract până în 2019, în perioada de mercato hivernal, adică după 1 ianuarie 2018.

Jose Mourinho îl vrea pe mijlocaşul croat Ivan Rakitic, un fotbalist polivalent şi care pe lângă tehnică şi clarviziune mai posedă un atuu pe placul portughezului, respectiv angajamentul fizic total. Ernesto Valverde a identificat în francezul Anthony Martial jucătorul care să-l ajute la creşterea apetitului ofensiv. Ambii au avut evoluţii bune în acest început de sezon, deşi Martial nu este titular la United el reuşind să marcheze de patru ori, de trei ori în Premier League şi odată în Liga Campionilor, la Moscova, la 4-1 cu ŢSKA.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Andre Gomes ar putea intra în soluţia de schimb Barcelona – Manchester United

Ivan Rakitic a avut sezonul trecut o perioadă dificilă, cu Luis Enrique pe bancă, acesta transformându-l în rezervă şi s-a pus în mai multe rânduri varianta fie a unui transfer definitiv, fie a unui împrumut, dar, în cele din urmă, croatul a decis să rămână şi treptat a reuşit să revină în formula de bază, de unde acum, în actualul sezon nu a mai lipsit. De aceea, este foarte posibil ca Valverde să nu accepte ca monedă de schimb pe Rakitic şi să ofere lui Mourinho un alt jucător, cel mai probabil un compatriot al acestuia, Andre Gomez.

Schimb Barcelona - Manchester United. Rakitic pentru Martial (2)

Acesta a fost cumpărat de Barcelona după Euro 2016 cu suma de 35 de milioane de euro, însă a avut evoluţii modeste, care l-au determinat pe liderul echipei, Lionel Messi, să ceară conducerii să aducă un alt jucător în locul lusitanului. Cum Rakitic este şi pe placul argentinianului, care intră des în combinaţii cu croatul, soluţia Gomez ar fi perfectă pentru catalani. Rămâne de văzut dacă şi Jose Mourinho ar fi încântat să aibă un connaţional sau va respinge schimbul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!