Fotbal international

Schimb de ironii între fanii FCSB şi TSC Backa Topola: ”Transilvania este a României” / ”Sunt mai bătrân ca echipa voastră”. Sârbii, umiliți de Steaua Roșie în ultima etapă. Video

31.08.2020 | 17:03
Schimb de ironii intre fanii FCSB si TSC Backa Topola Transilvania este a Romaniei  Sunt mai batran ca echipa voastra Sarbii umiliti de Steaua Rosie in ultima etapa Video
ADVERTISEMENT

Fanii echipelor FCSB şi TSC Backa Topola s-au ironizat pe rețelele de socializare la scurt timp după ce UEFA a stabilit prin tragere la sorți ca cele două echipe să fie adversare în Europa League.

Backa Topola este o formație recent promovată în prima ligă din Serbia și care se bucură de sprijinul guvernului maghiar, la fel ca mai multe formații din România.

ADVERTISEMENT

Backa Topola are un buget foarte generos de la Budapesta. Nu mai puțin de 9 milioane de euro au fost vărsați în echipă de guvernul lui Viktor Orban, în această regiune fiind o comunitate importantă de maghiari.

Fanii de la FCSB și TSC Backa Topola s-au ironizat pe rețelele de socializare

Imediat după ce FCSB și TSC Backa Topola au aflat că vor fi adversare în turul doi preliminar al Europa league, fanii celor două formații au început ironiile pe rețelele de socializare, mai ales că sârbii sunt susținuți financiar de guvernul de la Budapesta.

ADVERTISEMENT

Știut fiind conflictul mocnit dintre români și maghiari, ironiile erau așteptate. Iar el nu au întârziat să apară pe pagina de Facebook a grupării sârbe, la știrea în care se anunța că FCSB este adversarul din Europa League.

”Transilvania este a României”, a scris un fan al celor de la FCSB, cu trimitere la susținerea financiară venită din Ungaria și de care se bucură Backa Topola. ”Sunt mai bătrân decât echipa voastră”, a replicat un suporter al formației din Serbia.

ADVERTISEMENT

Drugu utakmicu na evropskoj sceni igramo na domaćem terenu, protiv ekipe FCSB iz Rumunije. U roku od 24h ćemo potvrditi…

Posted by FK TSC on Monday, August 31, 2020

Iar replicile acide dintre cele două părți au continuat. ”FCSB nu e Steaua”, a scris un fan al sârbilor, în timp ce replica românilor nu s-a lăsat așteptată: ”Nici aici nu scăpăm de voi. Ne vom bucura foarte mult de această victorie”. ”Vă vom călca în picioare”, a scris al suporter de la Backa Topola.

În ultimas etapă din campionatul Serbiei, TSC Backa Topola a fost umilită în deplasare de Steaua Roșie Belgrad. Viitoarea adversară a ”roș-albaștrilor” a fost învinsă cu un sec 5-0.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, care a fost cap de serie, va urma o deplasare la Backa Topola pentru un duel cu ocupanta locului 10 din campionatul Serbiei. Adversarul este unul mediu, dar accesibil, singura problemă a ”roș-albaștrilor” fiind că vor fi nevoiți să joace în deplasare meciul din 17 septembrie.

Întreg lotul celor de la Backa Topola valorează 10,6 milioane de euro, însă atrag atenția atacanții Nenad Lukic și Vladimir Siladji, ambii cotați la 1,5 milioane de euro. Cei doi ar putea să le dea bătăi de cap apărătorilor roș-albaștrii.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 2,50 este cota pentru „3-4 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT