Fotbal international

Schimb de jucători între Chelsea și Milan? Se facilitează plecarea lui Courtois

Autor: Claudiu Surmei | 19.07.2018 | 13:19
Chelsea și Milan ar putea face un schimb de jucători

Chelsea și AC Milan ar putea face un schimb de jucători care să faciliteze plecarea lui Thibaut Courtois la Real Madrid. Presa italiană susține că Alvaro Morata ar putea ajunge la Milan, în locul lui la Chelsea urmând să vină portarul Gianluigi Donnarumma.

Schimbul de jucători între Chelsea și Milan a fost vehiculat pentru prima dată în urmă cu o lună, iar zilele acestea este din nou în prim plan. Alvaro Morata are șanse tot mai mari să joace din nou în Italia, după ce a mai jucat la Juventus vreme de 2 sezoane.

Acest schimb ar putea facilita transfertul lui Thibaut Courtois la Real Madrid. Mai sunt trei săptămâni până se încheie perioada de transferuri, iar Chelsea a făcut până acum o singură achiziție. L-a cumpărat doar pe brazilianul Jorginho, dar poate face valuri chiar înainte de încheierea ferestrei de transferuri.

Schimb de jucători între Chelsea și Milan

Cu siguranță vor fi făcute tranzacții pe ultima sută de metri, iar Chelsea va fi unul dintre cluburile care vor face mutări în următoarea perioadă. Londonezii au căutat un înlocuitor pentru Courtois și s-au orientat către portarul Romei, Alisson Becker, însă brazilianul va semna în cele din urmă cu Liverpool. Rămâne astfel varianta unui schimb de jucători: Morata pentru Donnarumma.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!