News

Schimb de replici între Tudor Chirilă și Clotilde Armand. Ce i-a reproșat actorul și ce răspuns a primit din partea primarului

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a avut un schimb de replici pe Facebook cu actorul Tudor Chirilă, pe tema cablurilor de pe stâlpi.
07.09.2022 | 12:40
Schimb de replici intre Tudor Chirila si Clotilde Armand Ce ia reprosat actorul si ce raspuns a primit din partea primarului
Tudor Chirilă, mesaj pe FB pentru Clotilde Armand. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe Facebook, Clotilde Armand s-a lăudat cu reușita sa, anume de a îngropa cablurile inestetice de pe stâlpii bucureșteni din sectorul pe care-l administrează.

Schimb de replici între Clotilde Armand și Tudor Chirilă

Tudor Chirilă i-a replicat, într-un mesaj, că nu au dispărut toate cablurile, însă i-a urat primarului succes pentru a remedia situația cât mai repede.

ADVERTISEMENT

”Iată că se poate. Am promis că vom curăța stâlpii de cablurile operatorilor, misiune îndeplinită. Operatorii și-au mutat cablurile în subteran, așa cum este normal într-o capitală europeană. Internetul, serviciile de telefonie și cablu tv funcționează fără probleme în Sectorul 1.

#CerLiber PS: În urmă cu un an am trimis o notificare către toți operatorii de comunicații din Sectorul 1 că nu mai tolerăm să stăm cu cablurile atârnate de stâlpi în condițiile în care există infrastructura subterană făcută de NetCity.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce am anunțat asta cei de la televiziunea Digi 24 s-au grăbit să facă un material fals în regim de Breaking News cum că eu las fără internet tot Sectorul 1. Iar CNA a spus că nu e ok ce au făcut cu minciuna lor. Sunt curioasă de data asta ce vor spune”, a scris Armand pe Facebook.

Actorul și cântărețul Tudor Chirilă i-a atras atenția primarului că realitatea nu e tocmai cum a fost prezentată. ”În fotografia încărcată din dreapta mai este un cablu. Deci cerul nu e chiar ”liber”. Un fotograf (turist) care vrea să facă o poză acelei clădiri tot va avea poza pictată cu o dungă neagră transversală (de fapt, trei dungi).

ADVERTISEMENT

Nu vreau să fiu cârcotaș, dar ”cer liber” înseamnă că niciun cablu nu stă între ochii privitorului și obiectul privit. Sunt curios ce e cu cablurile rămase”, a scris Tudor Chirilă, mesajul său primind 349 de reacții.

Armand nu a ignorat acest mesaj și i-a promis lui Chirilă că situația va fi remediată în scurt timp. ”Tudor Chirilă, este un cablu de alimentare cu curent iar procedura de dezafectare a fost mai dificilă pentru că ține de Enel. Urmează să fie îngropat în zilele următoare”, a scris, la rândul său, primarul Sectorului 1.

ADVERTISEMENT

Actorul pare mulțumit de replică și așteaptă rezultatul final. ”Super, aștept cu nerăbdare adevărata poză cu ”cerul liber”. Succes”, a răspuns Chirilă.

ADVERTISEMENT