News

Schimb de replici ironice între Clotilde Armand și Ciprian Ciucu. Motivul, un Ferrari parcat ilegal

Clotilde Armand și Ciprian Ciucu s-au ironizat în comentarii, pe facebook. Totul a pornit de la un Ferrari ridicat din Sectorul 1, după ce a fost parcat neregulamentar.
08.06.2022 | 11:14
Schimb de replici ironice intre Clotilde Armand si Ciprian Ciucu Motivul un Ferrari parcat ilegal
Cum s-au ironizat cei doi edili. Sursa foto: hepta, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a stârnit rumoare în spațiul public după ce a postat cum a fost ridicat un Ferrari, parcat ilegal. Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a ținut să ironizeze situația, iar Clotilde Armand a dat curs schimbului de replici.

Cum s-au contrazis pe tema unui Ferrari Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

Concret, totul a pornit de la postarea lui Clotilde Armand, din 6 iunie, în care aceasta lăuda demersul autorităților locale de a ridica un Ferrari, parcat pe o trecere de pietoni. Edilul Sectorului 1 a subliniat că marca autoturismului nu permite încălcarea Codului Rutier.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii locali au ridicat astăzi un autoturism parcat neregulamentar în zona Bulevardului Mihalache. Proprietarul acestui autoturism Ferrari a ales să parcheze pe trecerea de pietoni.

Ghinion! Continuăm acțiunea de ridicare a mașinilor parcate pe trecerile de pietoni și parcate neregulamentar în Sectorul 1. PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1”, a scris Clotilde Armand pe facebook.

ADVERTISEMENT

A doua zi, Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6, a ținut să ironizeze situația, scriind pe rețelele de socializare:

”Fac ceva greşit, ceva îmi scapă. De când am venit primar am înfiinţat de la zero un serviciu de ridicare de maşini. Cu regulament nou, cu resurse alocate, am identificat mii de rable pe care le-am notificat (ştiti procedura aceea de 7 luni), am facut rost de teren pentru depozitare, contracte cu remat-ul etc. Ce-i drept, ne-am focalizat pe maşinile abandonate. Noi am ridicat cca. 1200 şi alte mii au fost luate de pe spaţiul public de către proprietari în urma notificărilor (iminenţa ridicării). Acum avem o baza de date cu încă 1500 de maşini ce aşteaptă să facă sorocul şi să le ducem la remat. Ce vreau să spun… al dracului, n-am prins şi noi un Ferrari!”, a notat Ciprian Ciucu, tot pe facebook.

ADVERTISEMENT

Văzând aluzia la demersul său anterior, Clotilde Armand i-a lăsat un comentariu: ”Eu zic să cauţi mai bine. Sigur găseşti şi la tine câteva autoturisme Ferrari. Maşini abandonate avem şi noi foarte multe ridicate (vreo 1200). Problema este cu cele care parchează ilegal. Spor!”.

Ciprian Ciucu i-a răspuns, adresându-i mai multe întrebări: ”Sunt convins! Unde le depozitati, la ce adresă? Pot sa vin si eu sa le vad? Cu cat le taxati despozitarea pe zi? După cât timp le casati/dati la remat? Cate ati dus la fiare vechi pana acum? Cu ce costuri? As vrea sa facem schimb de experienta. Multumesc”.

ADVERTISEMENT

Clotilde Armand a continuat, taxându-l pe Ciucu că ”a făcut schimb cu PSD București, adică cu Gabriela Firea” și i-a sugerat o colaborare în ceea ce privește ridicarea mașinilor.

”Cât despre schimbul de experienţă nu prea îţi înţeleg ironia. Deja ai făcut acest schimb. Nu cu noi, cu PSD Bucureşti (adică cu Gabriela Firea). Voie bună.

Am pregătit încă de anul trecut o platformă la sediul ADP în şoseaua Odăi. Te aştept să ne vizitezi. Apropo, am văzut că aveţi platforme de ridicat maşini. Poate putem colabora la acest capitol. Nu prea găseşti pe piaţă firme cu care să lucrezi. Iar costul de depozitare este destul de mic. De exemplu, pentru 130 de maşini ridicate avem o valoare medie de 470/maşina”, a mai scris Clotilde Armand.

Ciprian Ciucu ironizează situația din USR, partidul lui Clotilde Armand

Primarul Sectorului 6 a răspuns apoi unui internaut, făcând referire la cum sunt tratați consilierii locali ai USR.

”Spre deosebire de Sectorul 1 eu am stiut sa ii respect pe consilierii locali ai USR. Nu i-am jignit, nu i-am atacat repetat, nu le-am luat atribuţiile si i-am inclus permanent în procesul de luare a deciziilor”, a mai notat Ciprian Ciucu.

ADVERTISEMENT