Life

Schimb de replici savuros între Cătălin Măruța și fiica lui, Eva. Andra a filmat totul

12.09.2020 | 15:33
Schimb de replici savuros intre Catalin Maruta si fiica lui Eva Andra a filmat totul
ADVERTISEMENT

Andra le-a arătat tuturor un schimb de replici savuros între Cătălin Măruța și fiica lor, Eva Maria. Micuța pare să îi semene leit artistei, chit că are o vârstă fragedă, și dă dovadă că are o personalitate foarte puterincă.

De curând a fost celebrată în familie, atunci când solista a decis să le transmită un mesaj special și tuturor românilor care și-au serbat onomastica de Nașterea Maicii Domnului.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Românii au Talent a decis să facă public și un filmuleț de când a ieșit cu toată familia la plimbare.

Schimb de replici savuros între Cătălin Măruța și fiica lui, Eva. Andra a filmat totul

Aflați cu toții în mașina la volanul căruia se afla Cătălin Măruță, vedetele s-au bucurat de clipe unice în compania copiilor, David și Eva.

ADVERTISEMENT

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a reușit să le topească inimile internauților. Foarte mulți au reacționat în dreptul postării formulate de artistă pe Instagram.

Astfel că, în secțiunea de InstaStory, pe pagina oficială a vedetei poate fi urmărit un dialog de zile mari, pe care chiar solista l-a filmat, între Eva, fetița ei, și moderatorul PRO TV.

ADVERTISEMENT
Schimb de replici savuros între Cătălin Măruța și fiica lui, Eva. Andra a filmat totul
Andra a filmat câteva momente în care întreaga ei familie se afla în mașină, dar și un dialog savuros între Cătălin Măruță și Eva

Artista de 34 de ani s-a bucurat în acest weekend de momente pe cinste alături de familia ei. Fiica Andrei cu Cătălin Măruță le-a arătat tuturor că îi calcă pe urme mamei sale celebre și că are o personalitate foarte puternică.

Eva și-a impus punctul de vedere foarte rapid, iar discuția dintre micuță și prezentatorul TV a atras un număr record de aprecieri. Și vedeta PRO TV le-a arătat fanilor din mediul online de ce pozne se ține fiica lui. Acesta a mai anunțat că micuța vrea să devina, la rândul ei, prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT

Bossule, nu mai zi culmea, că e o prostie”, i-a spus Eva lui Cătălin Măruță. “De unde e asta cu bossule, că mă enervezi. Eu sunt șoferul vostru și voi trebuie să ascultați de mine, că dacă nu vă cobor aici în câmp”, a spus prezentatorul TV, când a auzit că a căpătat o asemenea poreclă.

ADVERTISEMENT