Life

Schimb dur de replici între Elena Merișoreanu și soțul Mariei Dragomiroiu, în direct la televizor: „Poate vă dau în judecată”

17.03.2021 | 17:37
Schimb dur de replici intre Elena Merisoreanu si sotul Mariei Dragomiroiu in direct la televizor Poate va dau in judecata
Scandal total între Elena Merișoreanu și soțul Mariei Dragomiroiu. Foto: libertatea.ro/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu și soțul Mariei Dragomiroiu s-au certat în direct la televizor, după ce în ultimele 24 de ore a izbucnit un adevărat scandal în folclorul românesc.

Bebe Mihu nu s-a mai putut abține și a fost nevoit să poarte un dialog deloc ușor cu Elena Merișoreanu, după ce cântăreața de muzică populară a făcut astăzi turul televiziunilor pentru a o critica pe soția lui.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă astăzi cu cei implicați în acest conflict, pornit de la niște afirmații făcute de Elena Merișoreanu despre pensia Mariei Dragomiroiu.

Soțul Mariei Dragomiroiu i-a cerut cântăreței Elena Merișoreanu să înceteze

Dacă la prânz scandalul părea a fi cât de cât stins, soțul Mariei Dragomiroiu declarând pentru site-ul nostru că nu vrea să se implice în acest conflict, lucrurile au degenerat pe parcursul zilei, mai ales după apariția Elenei Merișoreanu la Teo Show, unde a vorbit despre familia lui Bebe, susținând că este de etnie rromă.

ADVERTISEMENT

Acest lucru l-a scos din sărite pe soțul Mariei Dragomiroiu și a răspuns provocării de a purta un dialog cu Elena Merișoreanu, care între timp a ajuns la Acces direct.

„Dumneavoastră ați cântat doar repertoriul dumneavoastră? Nu spuneți că v-a sunat nu știu cine de la Scornicești să zică ceva de Maria. Puneți capăt acestui circ. Am tăcut din gură să nu intru în direct cu dumneavoastră. Maria este o doamnă. Arătați-mi unul care vorbește urât despre ea. Dacă intru în acest scandal, iese urât”, i-a spus tăios Bebe Mihu Elenei Merișoreanu în intervenția de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Poate vă dau în judecată”

Pentru afirmațiile pe care le-a făcut Elena Merișoreanu despre familia lui Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu este dispus să apeleze inclusiv la instanțele judecătorești: „Poate vă dau în judecată!”.

Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu țin prima pagina a site-urilor de mai bine de 24 de ore, după ce cea de-a doua a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță afirmând că Merișoreanu este invidioasă și mincinoasă.

ADVERTISEMENT

Bebe Mihu a vrut să se țină departe de acest scandal, însă ultimele declarații făcute de Merișoreanu l-au scos din sărite.

 

ADVERTISEMENT