Nicio categorie

Schimb MONUMENTAL de jucători între Juventus şi Barcelona. Nu te-ai fi aşteptat la transferul ăsta!

Spaniolii de la El Mundo Deportivo scriu că Barcelona şi Juventus se pregătesc de un schimb de jucători. Catalanii doresc să-şi întărească mijocul terenului, acolo unde Xavi, Iniesta şi...
Autor: Claudiu Melinte | 01.03.2014 | 10:58
Schimb MONUMENTAL de jucători între Juventus şi Barcelona. Nu te-ai fi aşteptat la transferul ăsta!

Spaniolii de la El Mundo Deportivo scriu că Barcelona şi Juventus se pregătesc de un schimb de jucători. Catalanii doresc să-şi întărească mijocul terenului, acolo unde Xavi, Iniesta şi Busquets încep să îmbătrînească. Astfel, Arturo Vidal (26 de ani) ar fi cea mai bună soluţie pentru Barcelona! Chilianul de la Juventus este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Europa, iar Barcelona va face tot ce îi stă în putere să-l achiziţioneze.

Pentru acest lucru, şefii echipei blaugrana sînt dispuşi să-l cedeze pe Alexis Sanchez, unul dintre cei mai buni oameni de gol ai Barcelonei, la Juventus în schimbul lui Vidal. ”Bătrîna Doamnă” va mai încasa şi o sumă de bani, de aproximativ 10.000.000 de euro în urma unei eventuale tranzacţii de jucători. Sanchez este cotat la 30.000.000 de euro, în timp ce Vidal are o valoare de 44.000.000 de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!