Sport

Schimbă Edi Iordănescu echipa României cu Belgia? Șumudică a dezvăluit ce modificări va face selecționerul în primul „11”: „Am ieșit lați de pe teren”

După victoria cu 3-0 obţinută împotriva Ucrainei, pentru România urmează confruntarea cu Belgia. Marius Şumudică e de părere că Edi Iordănescu va face schimbări în echipă.
20.06.2024 | 09:00
Schimba Edi Iordanescu echipa Romaniei cu Belgia Sumudica a dezvaluit ce modificari va face selectionerul in primul 11 Am iesit lati de pe teren
Schimbă Edi Iordănescu echipa României cu Belgia? Șumudică a dezvăluit ce modificări va face selecționerul în primul „11”: „Am ieșit lați de pe teren”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a câştigat fără drept de apel meciul împotriva Ucrainei, scor 3-0. Peste doar cinci zile, “tricolorii” vor juca împotriva Belgiei în a doua confruntare din grupă, “dracii roşii” fiind învinşi de Slovacia.

Schimbă Edi Iordănescu echipa României cu Belgia? Șumudică a dezvăluit ce modificări va face selecționerul în primul „11”

Marius Şumudică e de părere că Edi Iordănescu va face modificări în echipa de start, fiind greu de crezut că va merge pe aceeaş garnitură când meciurile sunt la 4-5 zile distanţă:

ADVERTISEMENT

“Depinde ce echipă foloseşte cu Belgia. Cred că va odihni nişte jucători, având în vedere că se joacă la 3-4 zile. Şi Belgia va băga tot ce are mai bun. Va fi pe viaţă şi pe moarte. 

Serios, este foarte important. Nu ştim ce va folosi Edi Iordănescu. Dacă nu va juca cu acelaşi 11, şansele noastre nu sunt la fel ca azi. Dacă va face câteva schimbări, ca să facă un ciclu săptămânal cu Slovacia…

ADVERTISEMENT

“Cred că va face câteva schimbări. Şi nu va fi uşor”

Ai 6-7 zile până la ultimul joc din grupă. Gândindu-te că atunci joci calificarea, să faci un punct sau trei puncte, cred că va face câteva schimbări. Şi nu va fi uşor. 

Belgia va pune tot ce are mai mult. Ei au mari probleme în defensivă. Vor fi spaţii, cu siguranţă. Dar de la mijloc în sus sunt foarte buni. De Bruyne, Lukaku, echipă bună de tot.

ADVERTISEMENT

Şi Doku ăla în stânga, ce viteză are. Îşi vor juca soarta. Şi trebuie să fim atenţi. Din trei în trei zile e greu să o duci cu aceiaşi jucători. Mai ales că azi au ieşit istoviţi. 

“Cireaşa de pe tort ar fi fost să dea gol şi Stanciu din corner”

Fiecare selecţioner are o strategie. Raţiu a fost foarte bun azi. N-a trecut o dată de el. Are calitate tehnică, eu credeam că nu ştie să se apere foarte bine. Este ca Bancu. 

ADVERTISEMENT

Pentru mine nu fundaş stânga. Dar azi au jucat excelent din punct de vedere defensiv. Au calităţi de a juca mult mai sus, dar azi au jucat impecabil. Şi ofensiv şi defensiv. 

Uitaţi-vă la demarcarea lui Drăguş. Este în offside, se retrage, împinge fundaşul şi pleacă iar. Exact mişcare de atacant. Cireaşa de pe tort ar fi fost să dea gol şi Stanciu din corner”, a dezvăluit Marius Şumudică la FANATIK EURO.

Schimbă Edi Iordănescu echipa României cu Belgia? Șumudică a dezvăluit ce modificări va face selecționerul în primul „11”

ADVERTISEMENT