Fotbal international

Schimbă Robert Lewandowski echipa?! Cine se pregătește să dea marea lovitură în mercato

02.05.2021 | 15:59
Schimba Robert Lewandowski echipa Cine se pregateste sa dea marea lovitura in mercato
ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski este unul dintre cei mai atractivi fotbaliști pentru marile cluburi în următoarea perioadă de transferuri. Polonezul de 32 de ani are un sezon fantastic în tricoul lui Bayern Munchen, dar în vară ar putea schimba echipa.

Sub contract cu bavarezii până în 2023, Robert Lewandowski este pe lista de achiziții a mai multor cluburi de top ale Europei, iar agentul fotbalistului știe acest lucru și chiar ar fi avut mai multe întâlniri în acest sens, sugerează presa din Anglia.

ADVERTISEMENT

Platforma Sports Mole anunță că starul polonez al lui Bayern ar putea ajunge în această vară la Real Madrid. Evident totul se va clarifica după ce clubul madrilen va obține răspunsurile lui Kylian Mbappe și Erling Haaland, principalele ținte ale trupei de pe Santiago Bernabeu.

Schimbă Robert Lewandowski echipa în vară?!

Pe lângă sursa amintită, jurnaliștii de la Sky au lărgit aria echipelor importante ale Europei care caută un ”nouar” veritabil, adică atacantul de gura porții, exact profilul lui Robert Lewandowski.

ADVERTISEMENT

”Nu putem spune nume de echipă. Încercăm să obținem informații, dar e clar că fereastra de mercato în ceea ce privește atacanții va fi încinsă. Multe echipe de top caută un nou atacant, începând cu Manchester United.

La Spurs nu e clar ce se întâmplă cu Kane, Chelsea nu prea e mulțumită cu Tammy Abraham, iar Real îl vrea pe Mbappe, dar si un nou număr nouă. De asemenea, și Barcelona e în aceeași situație”, explică jurnalistul Sky, Marc Behrenbeck.

ADVERTISEMENT

A revenit cu gol după o accidentare

Golgheterul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a revenit pe teren la sfârșitul săptămânii trecute, când bavarezii ar fi putut sărbători câștigarea, din punct de vedere matematic, a unui nou titlu în Bundesliga.

Accidentat la genunchi, în meciul cu Andorra din preliminariile Cupei Mondiale de anul viitor, Lewandowski a reintrat cu gol pentru Bayern, însă bavarezii au pierdut la Mainz, scor 1-2, și sărbătoarea titlului cu numărul 31 a fost amânată.

ADVERTISEMENT

Între timp, Bayern a anunțat numele noului antrenor. Julian Nagelsmann, tehnicianul lui RB Leipzig va prelua banca tehnică a bavarezilor în această vară. Hansi Flick a ajuns la un acord cu oficialii lui Bayern pentru rezilierea contractului și este favorit să preia naționala Germaniei.

  • 36 de goluri a marcat Robert Lewandowski, în acest sezon de Bundesliga, în 26 de apariții
ADVERTISEMENT