Fotbal intern

Schimbare ciudată la FCSB! Răzvan Oaidă, înlocuit în prima repriză de Vukusic

07.03.2021 | 21:22
Schimbare ciudata la FCSB Razvan Oaida inlocuit in prima repriza de Vukusic
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut o primă repriză modestă împotriva celor de la Gaz Metan. Elevii lui Toni Petrea nu s-au regăsit, în timp ce jucătorii Mediașului au ratat din toate pozițiile. Iar, primele schimbări au apărut înainte de pauză.

Toni Petrea l-a schimbat în minutul 36 pe Răzvan Oaidă, cel care a avut o evoluție ștearsă în prima repriză. Așa cum FANATIK a anunțat, Răzvan Oaidă este jucătorul care l-a înlocuit în “primul 11” pe Florinel Coman, suspendat pentru acest meci.

ADVERTISEMENT

În locul său a intrat Ante Vukusic, atacantul croat care are o șansă bună în acest meci de a demonstra că merită să rămână la FCSB.

Oaidă, scos înainte de pauză! Vukusic are șansa de a se remarca

Este o schimbare ciudată în condițiile în care Toni Petrea nu a așteptat până la pauză să schimbe sistemul. În continuare există multe voci care consideră că patronul Gigi Becali se mai implică la echipă și face unele schimbări.

ADVERTISEMENT

Iar aceste decizii alimentează aceste teorii. După intrarea lui Ante Vukusic, Florin Tănase s-a retras din poziția de “vârf fals” la mijlocul terenului. Decarul FCSB-ului nu a reușit să își creeze ocazii în prima parte.

Ilie Dumitrescu: “Cred că și Vukusic ar trebui să stea mai mult în zona centrală”

La cabine s-a intrat cu un scor alb. Gaz Metan a avut ocaziile mari în prima repriză, însă ratările ar putea să îi coste scump pe elevii lui Mihai Teja. De cealaltă parte, FCSB a avut posesia, însă fără ocazii.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu spune că înlocuirea lui Răzvan Oaidă este corectă, în condițiile în care FCSB nu a arătat nimic ofensiv, iar Florin Tănase are un aport mai mare din linia a doua:

“Toni Petrea schimbă în minutul 36 pentru că a fost nevoie de un atacant, plus că ai nevoie de un mijlocaș ca și Florin Tănase. Unde dă cel mai bun randament Tănase? Din poziția de inter. Au fost centrări și nu a fost nimeni.

ADVERTISEMENT

Cred că și Vukusic ar trebui să stea mai mult în zona centrală. Când iese de acolo este un jucător normal.

N-are niciun fizic impresionant, nici dribling. Deci trebuie să stea pe centru mai mult”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 1,79 este cota pentru “2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT