Sport

Schimbare de antrenor înainte de CSM București – ȚSKA Moscova: “Nu suntem mulțumiți de performanțe”

18.03.2021 | 12:37
Schimbare de antrenor inainte de CSM Bucuresti  TSKA Moscova Nu suntem multumiti de performante
ADVERTISEMENT

CSM București și ȚSKA Moscova se vor lupta pentru un loc în Final Four-ul din Liga Campionilor. Cu două săptămâni înainte de meci, rușii au luat o decizie șoc: l-au demis pe antrenorul danez Ian Leslie. 

Până la finalul sezonului, Olga Akopyan va conduce echipa. Astfel, în dubla dintre CSM București și ȚSKA Moscova, echipa rusă va fi pregătită de fosta campioană olimpică, aflată la prima experiență ca antrenor principal.

ADVERTISEMENT

Schimbare de antrenor înainte de CSM București – ȚSKA Moscova! Jan Leslie, dat afară

Decizia este una ciudată în condițiile în care ȚSKA Moscova a obținut calificarea în sferturile de finală și este în cărți pentru Final Four, în ciuda faptului că a trecut prin mari emoții cu Krim Ljulbjana, tranșând calificarea la un gol:

“Îi mulțumim pentru Jan pentru tot ce a făcut la ȚSKA Moscova. Însă, managementul nu a fost mulțumițit de performanțele echipei în campionatul rus și în turneele internaționale”, a spus directorul general al clubului, Eduard Hakobyan pentru site-ul oficial.

ADVERTISEMENT
Schimbare de antrenor înainte de CSM București - ȚSKA Moscova:
Jan Leslie, fostul antrenor de la ȚSKA Moscova

Olga Akopyan va conduce echipa până la finalul sezonului

Olga Akopyan va fi ajutată de Roman Lyshenko și antrenorul de portari Lyubov Korotneva. Jan Leslie se afla din anul 2019 la cârma clubului după ce a pregătit între 2014 și 2017 pe Rostov Don, campioana en-titre.

CSM București joacă pe teren propriu prima manșă împotriva lui ȚSKA Moscova pe data de 3 aprilie, iar returul va avea loc în Rusia o săptămână mai târziu. Câștigătoarea duelului se va califica în turneul Final Four de la Budapesta.

ADVERTISEMENT

Adi Vasile și-a prelungit contractul cu CSM București!

În play-off, CSM București a trecut în dublă manșă de SCM Râmnicu Vâlcea, după 33-24 la Vâlcea și 21-27 la București. “Tigroaicele” nu au ratat niciodată sferturile de finală ale competiției până în acest moment.

Dacă la ȚSKA Moscova s-a schimbat antrenorul, la CSM București lucrurile stau diametral opus. Adi Vasile și-a prelungit pentru încă două sezoane contractul cu CSM București și va rămâne alături de “tigroaice” până în 2023.

ADVERTISEMENT
  • 3 prezențe are CSM București în Final Four-ul Ligii Campionilor
  • 2016 este anul în care CSM București a câștigat Liga Campionilor

 

ADVERTISEMENT