Life

Schimbare de look pentru Raluca Bădulescu. Cum a surprins la Bravo, ai stil

01.10.2020 | 13:09
Schimbare de look pentru Raluca Badulescu Cum a surprins la Bravo ai stil
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a surprins întotdeauna prin excentritatea de care dă dovadă. Ea a reușit să-și iumească și colegii de platou de la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” când a apărut cu o perucă.

Juratul de la emisiunea de mai sus iubește să atragă atenția și privirile celor din jur. Nu a făcut excepție nici ultima apariție de pe platourile show-lui.

ADVERTISEMENT

Vedeta a refuzat inițial să-și întoarcă scaunul spre camere, dorind să creeze suspans. Când a făcut acest lucru, rugată de colegi și concurenți, a produs aplauze și exclamații în platou. Toate acestea pot fi văzute în ediția din acestă seară.

Schimbarea de look a Ralucăi Bădulescu a făcut-o să-și aducă aminte de tinerețe

La vederea schimbării pe care Raluca a afișat-o, concurentele au exclamat în cor: „e Bonnie Tyler!”. Bădulescu a recunoscut că respectiva perucă o face să își amintească de vremurile când acele coafuri erau în vogă, în vremea adolescenței ei.

ADVERTISEMENT

„Este peruca pe care a purtat-o Theo Rose în ediția trecută a emisiunii. Am probat-o și eu, în culise. Toată tinerețea mea s-a întors! Așa era pieptănătura mea din tinerețe, eram în clasa a noua, aveam vreo 15 ani”, a declarat vedeta pentru wowbiz.ro.

Nu este singura schimbare din viața Ralucăi, ea a anunțat că își schimbă și silicoanele

Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities a anunțat, în urmă cu câteva luni, că nu este mulțumită de cum arată sânii ei și dorește să își schimbe silicoanele. Ea și-a pus implanturile în urmă cu aproximativ 6 ani după o slăbire spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

„Sânii mei s-au lăsat. Și s-au lăsat mult. Nu pot ieși din casă fără sutien. Dar știam că asta se va întampla, de când m-am operat, medicul m-a pus în temă. Așadar, ca sânii mei să arate ca înainte, sunt nevoită să mă operez din nou”, le-a spus ea unor apropiați, scrie ciao.ro.

„Ea încearcă să slăbească, însă, până acum, nu prea a reușit. Bea ceaiuri, mănâncă puțin și cât mai slab caloric, însă momentan nu are acele rezultate pe care și le dorește”, au declarat apropiații ei pentru sursa de mai sus.

ADVERTISEMENT

Totodată, Bădulescu s-a declarat foarte afectată de efectele pandemiei asupra vieții ei sociale, efect al izolării la domiciliu la care a fost supusă. Fashionista a spus că cel mai rău i-a dus dorul televiziunii.

ADVERTISEMENT