Sport

Schimbare de look pentru Rivaldo. Cum a fost surprins la Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 2-0. Exclusiv

Rivaldo și-a făcut apariția în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” la Universitatea Craiova - FC Hermannstadt, scor 2-0. Legenda fotbalului brazilian și-a schimbat look-ul.
31.01.2023 | 09:46
Schimbare de look pentru Rivaldo Cum a fost surprins la Universitatea Craiova  FC Hermannstadt 20 Exclusiv
Schimbare de look pentru Rivaldo. Cum a fost surprins la Universitatea Craiova - FC Hermannstadt 2-0. sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Rivaldo a atras toate privirile la Universitatea Craiova – FC Hermannstadt, scor 2-0, iar juveții au strălucit sub privirea fostului campion mondial cu Brazilia. Tatăl lui Rivaldinho a fost surprins de FANATIK la intrarea în stadionul „Ion Oblemenco”, cu un nou look.

Rivaldo, schimbare de look înainte de venirea la Craiova. Fostul campion mondial și-a făcut un implant de păr

Sub privirile lui Rivaldo, Universitatea Craiova a obținut cele trei puncte din confruntarea cu trupa lui Marius Măldărășanu, iar oltenii sunt cu un pas mai aproape de play-off. Pentru elevii lui Eugen Neagoe urmează trei partide de „foc” în februarie cu Farul Constanța, CFR Cluj și FCSB.

ADVERTISEMENT

Oltenii au primit vizita lui Rivaldo, fostul campion mondial și câștigător al Balonului de Aur, iar FANATIK a observat o schimbare la legenda brazilienilor. Acesta a venit însoțit alături de soția și nepoți pe stadionul „Ion Oblemenco”, pentru a-l urmări atent pe fiul său, Rivaldinho.

La aproape 51 de ani, Rivaldo nu și-a menajat aspectul fizic și arată aproape neschimbat de pe vremea când îmbrăca tricoul Barcelonei. Starul brazilian vrea să își îmbogățească și podoaba capilară, așa că a apelat la un transplat de păr înainte să ajungă la Craiova.

ADVERTISEMENT
Rivaldo la intrarea pe stadionul „Ion Oblemenco”. Fostul campion mondial și-a făcut implant de păr
Rivaldo la intrarea pe stadionul „Ion Oblemenco”. Fostul campion mondial și-a făcut implant de păr

Acesta le-a făcut și o scurtă vizită oltenilor la baza de pregătire „Ilie Balaci”, pentru a vedea în ce condiții se antrenează fiului său. Rivaldinho are planuri mari la Universitatea Craiova, formație alături de care vrea să câștige primul titlu de campion în România.

Rivaldinho i-a făcut meniul tatălui său: „Micii îmi plac foarte mult”

Rivaldinho a început titular cu FC Hermannstadt, iar Rivaldo l-a văzut pe viu la treabă pe fiul său. Jucătorul oltenilor și-a creat două ocazii de a marca, însă nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor, ambele goluri ale Universității Craiova fiind marcate de Andrei Ivan.

ADVERTISEMENT

Rivaldinho a vorbit despre apariția tatălui său pe stadionul „Ion Oblemenco”, dar și despre ce planuri au în următoarele zile. Acesta a declarat că va lua masa în oraș cu Rivaldo și îi va recomanda să mânânce mici și sarmale, două dintre preparatele favorite ale atacantului Universității Craiova.

„Este o seară normală pentru mine. Nu doar eu am avut tatăl aici și ceilalți jucători au avut familia, pentru mine este ceva normal. Pentru lume este ceva wow, pentru că este Balon de Aur, dar pentru mine este ceva normal. Mă bucur că a venit aici, a cunoscut acest stadion frumos”,

ADVERTISEMENT

„Cred că mai stă două zile în Craiova, pentru că după are treabă. Sunt jucătorul echipei și avem același program, nimeni nu are nimic special. Toți avem același program și stăm toți împreună în cantonament. Micii îmi plac foarte mult, dar voi puteți să îmi spuneți un loc bun unde putem mânca mici și sarmale bune. Avem timp liber și vedem unde vom ieși sau poate vom sta acasă”, a declarat Rivaldinho.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,85 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul Constanţa – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT