Life

Schimbare de strategie la Kanal D! Simona Pătruleasa i-a luat locul Cristinei Dorobanţu

Kanal D pare să schimbe strategia pentru a obține audiențe mai mari pe segmentul de dimineață, motiv pentru care a apelat la serviciile Simonei Pătruleasa, una dintre cele mai iubite figuri ale postului turcesc.
20.05.2022 | 11:16
Schimbare de strategie la Kanal D Simona Patruleasa ia luat locul Cristinei Dorobantu
Schimbări în strategia Kanal D. Simona Pătruleasa este aruncată în lupta pentru audiențe și o înlocuiește pe Cristina Dorobanțu / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rezultatele slabe de audiență ale știrilor de dimineață i-au făcut pe șefii de la Kanal D să regândească strategia postului, mai ales că, după buletinul prezentat de Cristina Dorobanțu urmează ”pariul” turcilor în lupta cu Pro TV și Antena 1, matinalul prezentat de Bursucu, George Tănase și frumoasa Viviana Sposub.

Simona Pătruleasa i-a luat locul Cristinei Dorobanţu, la Kanal D

Simona Pătruleasa, una dintre cele mai credibile personalităţi de pe micul ecran din cadrul Kanal D, va prezenta în fiecare dimineaţă, de luni pâna vineri, știrile postului. Începând cu 23 mai, Simona va prelua știrile Kanal D de la 7.00 dimineața, ea înlocuind-o pe Cristina Dorobanțu.

ADVERTISEMENT

“Mă bucur să fiu în faţa telespectatorilor în fiecare dimineaţă, e foarte important modul în care îti începi ziua, aşa că, alături de echipa Ştirilor Kanal D, le voi oferi celor care ne privesc tot ceea ce au nevoie pentru a fi informaţi şi a avea o perspectivă mult mai clară asupra evenimentelor în derulare, atât a celor din tară, cât şi din afara ei”, a spus Simona Pătruleasa, conform comunicatului de presă remis de Kanal D.

Cu o experienţă îndelungată în domeniul ştirilor de televiziune şi una dintre cele mai credibile prezenţe de pe micul ecran, Simona Pătruleasa are alături o echipă de corespondenţi și de reporteri antrenaţi pentru a aduce publicului cele mai importante informaţii ale dimineţii, din cele mai fierbinţi locuri din ţară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, evenimentele internaţionale cele mai importante vor fi reflectate în Jurnalul dimineţii de la ora 07:00, cel care, practic, precede matinalul postului, ”Dimineața cu noi”, prezentat de Bursucu, George Tănase și Viviana Sposub.

Ce se întâmplă cu Cristina Dorobanțu

După ce a prezentat Puterea Dragostei, iar emisiunea a fost oprită din cauza audiențelor sub așteptări,  Cristina Dorobanțu a ajuns imaginea știrilor de dimineață de la Kanal D. Conform raportărilor de audiență, succesul emisiunii informative a fost, de asemenea, mai scăzut decât și-ar fi dorit șefii din Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Cristina Dorobanţu a rămas în cadrul televiziunii turcești și se va afla la pupitrul Ştirilor Kanal D de la 12.00, de vineri până duminică, tronson de audiență care, până acum, a dat un randament foarte bun pentru turci.

Simona Pătruleasa, o vedetă discretă

Chiar dacă, ani la rândul, a fost în topul celor mai frumoase femei din România și lucrează în televiziune de 20 de ani, Simona Pătruleasa este una dintre vedetele discrete de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Căsătorită de 14 ani cu omul de afaceri Sabin Ivanof, Simona Pătruleasa și soțul ei, care formează un cuplu de 17 ani, sunt părinții unei fetițe, Ingrid.

ADVERTISEMENT
Tags: