Sporturi

Planurile cehilor, date peste cap de victoria Simonei Halep cu Pliskova! Cu cine joacă Mihaela Buzărnescu. Anunț oficial

10.02.2019 | 16:56
Planurile cehilor date peste cap de victoria Simonei Halep cu Pliskova Cu cine joaca Mihaela Buzarnescu Anunt oficial

UPDATE. ora 16:57. După ce Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova, cehii au decis să renunțe la planul lor inițial. Astfel, Mihaela Buzărnescu o va înfrunta în meciul IV al duelului pe Katerina Siniakova. Inițial, antrenorul Cehiei și-ar fi dorit ca Marketa Vonrousova să intre pe teren, însă eșecul Pliskovei nu mai lasă loc de experimente. 

Katerina Siniakova are şanse mici să fie în echipa Cehiei de Fed Cup şi în a doua zi a confruntării cu România. Jucătoarea de tenis de 22 de ani a dezămagit în meciul cu Simona Halep, pierdut clar, scor 4-6, 0-6, iar Petr Pala, antrenorul nejucător al cehoaicelor, a fost nemulţumit de prestaţia elevei sale.

FANATIK a aflat că este posibil ca Petr Pala să o înlocuiască pe Katerina Siniakova pentru meciul de duminică cu Mihaela Buzărnescu. Discuţiile au început după terminarea conferinţei de presă de la finalul meciului cu Simona Halep. Jucătoarea de tenis de 22 de ani era vizibil afectată de prestaţia avută în faţa fostului număr 1 WTA, mai ales după ce a pierdut al doilea set la zero.

Katerina Siniakova, out din echipa Cehiei de Fed Cup? Marketa Vondrousova i-ar putea lua locul

Katerina Siniakova ar putea să rateze meciul cu Mihaela Buzărnescu, a patra partidă din duelul Cehia – România din sferturile de finală din Fed Cup. Marketa Vondrousova ar putea să fie alegerea lui Petr Pala, din moment ce jucătoarea de tenis de 22 de ani este şi în echipa de dublu a Cehiei, unde va face pereche cu Barbora Krejcikova. Cel mai probabil, Petr Pala o va alege pe Marketa Vondrousova pentru meciului de simplu cu Mihaela Buzărnescu, în timp Katerina Siniakova va juca la dublu, în ultimul meci de duminică.

Schimbare de ultimă oră în echipa Cehiei Fed Cup? Cine i-ar putea lua locul Katerinei Siniakova pentru meciul cu Mihaela Buzărnescu
Schimbare de ultimă oră în echipa Cehiei Fed Cup? Cine i-ar putea lua locul Katerinei Siniakova pentru meciul cu Mihaela Buzărnescu

După meciul cu Karolina Pliskova, Mihaela Buzărnescu a vorbit despre posibilul duelul cu Siniakova şi a susţinut că este pregătită să joace împotriva oricărei jucătoare din echipa de Fed Cup a Cehiei“Mâine (n.r. duminică) nu va juca Pliskova, dar chiar dacă va juca Siniakova sau o altă jucătoare, noi trebuie să ne uităm la noi. Nu au clasamentul Pliskovei, care are un început foarte bun de sezon, însă toate sunt jucătoare valoroase, iar eu voi da totul să înving”, a declarat jucătoarea de tenis de 30 de ani. Duminică, Simona Halep va juca, de la ora 14:00, cu Karolina Pliskova, meci care va fi urmat de cel al Mihaelei Buzărnescu. Ziua se va încheia cu partida de dublu, echipa României fiind formată din Irina Begu şi Monica Niculescu.