News

Schimbare de ultimă oră la Bravo, ai stil! Nouă băieți intră în competiție! Cine sunt aceștia

27.03.2019 | 15:58
Schimbare de ultima ora la Bravo ai stil Noua baieti intra in competitie Cine sunt acestia

Vestea așteptată de fanii emisiunii Bravo, ai stil a venit! Nouă băieți vor intra în competiție, alături de actualele concurente, pentru a se lupta pe marea titulatură a celui mai stilat din România. Sezonul 5 a venit cu suprize de neimaginat, astfel că cei 18 participanți vor urma să fie jurizați împreună, fără niciun fel de diferență.  Ziua istorică pentru Bravo, ai stil este din ce în ce mai aproape, așa că fiți cu ochii în patru și alegeți-vă echipa favorită.

Nouă băieți intră în competiția Bravo, ai stil!

Premieră pentru show-ul unic de fashion din România! Bravo, ai stil are acum alți 9 concurenți, astfel că cei 18 participanți vor defila împreună și vor fi jurizați la fel, într-o pereche formată dintr-o fată și un băiat. Fiecare concurentă a avut tema de azi de a aduce un băiat, indiferent dacă este iubitul acesteia sau un prieten.

“Concurentele au avut o temă pentru astăzi, nu întâmplător sunt în această formulă. Fiecare a avut de adus câte un băiat, că este iubit, prieten, dar un lucru important este dat de faptul că ținutele lor trebuie să facă parte din aceeași poveste”, anunță Ilinca Vandici în începutul ediției de mâine seară.

Bravo, ai stil aduce 9 băieți în ediția de azi!
Bravo, ai stil aduce 9 băieți în ediția de azi!

Alexandra, cea mai controversată concurentă, a părăsit Bravo, ai stil

„Povestea mea din această seară este, de fapt, realitatea pe care o trăiesc. Am trecut printr-un incident în seara în care m-am întors acasă, după Gală. Am fost victima unui accident rutier, șoferul taxiului în care mă aflam l-a provocat. Am încercat să vin săptămâna aceasta la filmări, cu toate că mi s-a recomandat să nu vin. Eu sunt sigură că o să trec cu bine peste asta. Acestea momente prin care am trecut m-au făcut să îmi dau seama cât de importantă este viața și că trebuie să o prețuim mai mult”, a povestit Alexandra înainte să părăsească show-ul.