Sport

Schimbare de ultimă oră la FCSB. Unde se vor pregăti elevii lui Dinu Todoran în această vară. Exclusiv

FCSB și-a schimbat programul de pregătire din această vară. FANATIK a aflat că elevii lui Dinu Todoran nu vor mai face deplasarea în Olanda.
23.06.2021 | 09:00
Schimbare de ultima ora la FCSB Unde se vor pregati elevii lui Dinu Todoran in aceasta vara Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB și-a modificat, pe ultima sută de metri, programul de pregătire pentru noul sezon. Cu un nou antrenor, după numirea lui Dinu Todoran, “roş-albaştrii” își doresc să atace supremaţia rivalei CFR Cluj, dar se vor pregăti în România

FCSB nu mai merge în Olanda. Cantonamentul verii se va desfășura la Berceni

Din informaţiile FANATIK, deși ar fi trebuit să meargă în Olanda, oficialii clubului au decis ca jucătorii să rămână pe plaiurile mioritice. Nu la Poiana Brașov, variantă luată în calcul inițial, ci în propria bază sportivă.

ADVERTISEMENT

De altfel, condițiile „extraterestre” din Berceni l-au lăsat fără cuvinte pe tehnicianul cu care roș-albaștrii speră să rupă „blestemul” și să cucerească titlul după o pauză de șase ani.

Zici că e de pe Marte! Avem absolut toate condițiile, de la vitaminizare, nutriție, refacere, odihnă, terenuri de antrenament. Orice antrenor și-ar dori să aibă aceste condiții și să aibă lotul pe care îl avem noi”, dezvăluia acesta, la prima conferință de presă în calitate de antrenor la FCSB.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, oficialii au decis să renunțe la cantonamentul din Olanda ca urmare a restricțiilor dure impuse de autorități în contextul pandemiei Covid-19. După ce au fost analizate cu atenție mai multe variante, printre care și Poiana Brașov, s-a stabilit ca lotul FCSB-ului să se pregătească tot la Berceni.

Gigi Becali a bătut palma cu Zdenek Ondrasek, un jucător cu trecut tumultuos

În altă ordine de idei, Gigi Becali continuă campania de transferuri pentru sezonul viitor. Așa cum FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, după Stipe Vucur, Andrei Cordea și Alexandru Crețu, latifundiarul din Pipera l-a convins pe cehul Zdenek Ondrasek să îmbrace tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

La începutul carierei, pe când evolua pentru Dynamo Budejovice, acesta avea o viață extrasportivă destul de zbuciumată. Nu din cauza consumului de băuturi alcoolice, cum li se întâmplă multora, ci pentru că era un împătimit al jocurilor de noroc.

Până la urmă, a scăpat, însă, de acest viciu periculos și s-a dedicat în totalitate fotbalului, iar eforturile i-au fost răsplătite. Ajuns în lotul echipei naționale, atacantul a bifat șapte meciuri și chiar a înscris de două ori, inclusiv în poarta Angliei, contribuind astfel la o victorie istorică a compatrioților.

ADVERTISEMENT

Dacă aș fi rămas în Cehia, ca jucător de fotbal, probabil că nu aș fi rezistat prea mult. Conducerea lui Dynamo (n.r.  České Budějovice) a încercat să mă ajute, dar, din păcate, uneori am dezamăgit-o. 

Nu eram alcoolic, dar fumam și uneori mă jucam (n.r. jocuri de noroc). Mă ucidea. Dacă aș fi continuat așa, cariera mea ar fi durat jumătate de an.

Cincizeci la sută din banii pe care i-am pierdut…În loc să merg la sala de forță sau să mă pregătesc pentru antrenament, mergeam la sala de jocuri”, dezvăluia Ondrasek într-un interviu acordat cu ani în urmă.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: