Life

Schimbare la “Dimineaţa cu noi”. Anunțul făcut de Kanal D, înainte de lansarea matinalului

Kanal D a anunțat că matinalul „Dimineața cu noi” se va lansa oficial pe 14 martie, ci nu pe 7, așa cum a fost stabilit inițial. Bursucu a făcut dezvăluiri despre emisiune.
03.03.2022 | 12:04
Schimbare la Dimineata cu noi Anuntul facut de Kanal D inainte de lansarea matinalului
Kanal D a schimbat data de lansare a matinalului „Dimineața cu noi”. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Inițial anunțată pentru data de 7 martie, Kanal D a schimbat ziua lansării matinalului „Dimineața cu noi”, găzduit de Bursucu, Viviana Sposub, fosta concurentă Bravo, ai stil!, și comediantul George Tănase.

Emisiunea „Dimineața cu noi” are premiera pe 14 martie

Matinalul „Dimineața cu noi” va fi difuzat începând cu data de 14 martie, cu toate că, inițial, Kanal D a anunțat că lansarea va avea loc cu o săptămână mai devreme.

ADVERTISEMENT

Pregătirile sunt în toi, iar cei trei prezentatori, Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, împreună cu întreaga echipă de producție, fac tot posibilul ca emisiunea să iasă perfect.

„S-a închegat o atmosferă foarte faină”

Bursucu, care până acum a fost coleg cu Teo Trandafir în emisiunea „Teo Show”, a dezvăluit că își dorește ca telespectatorii să aibă dimineți perfecte în fața micilor ecrane și că atmosfera din echipă este una plăcută.

ADVERTISEMENT

„Astăzi ne-am întâlnit să discutam mai multe aspecte legate de emisiune, a fost o şedinţă în care ne-am cunoscut mai bine cu toți membrii echipei.

Vom face și repetiții pentru ca totul să arate și să se lege excelent în ziua lansării, pe 14 martie. S-a închegat deja o atmosferă foarte faină.

ADVERTISEMENT

În platou chiar am avut senzația că am ieșit în oraș, cu prietenii.”, a declarat fostul coleg de emisiune al lui Teo Trandafir.

Ce subiecte vor fi abordate în noua emisiune Kanal D?

Cei trei moderatori ai matinalului, alături de invitați, vor aduce în discuție subiecte de interes din diferit domenii, precum sport și sănătate. Totodată, nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele, interviurile în exclusivitate sau intervențiile realizate special pentru „Dimineața cu noi”.

ADVERTISEMENT

De ce a plecat Bursucu de la Teo Show?

După ani buni în care au format unul dintre cele mai iubit cupluri de prezentatori, Teo Trandafir și Bursucu nu o să mai fie împreună pe micile ecrane.

Din informațiile obținute de FANATIK, între cei doi moderatori ar fi existat mai multe tensiuni în ultima perioadă, care au dus la această schimbare.

Teo Trandafir s-ar fi plâns că este deranjata de momentele de efervescență ale colegului său de platou. Îndrăgita prezentatoare nu s-ar fi putut desfășura după bunul plac, deoarece era mereu întreruptă de Bursucu.

 

ADVERTISEMENT