Life

Schimbare în emisiunea lui Cătălin Măruță. Anunțul făcut de vedeta Pro TV

Îndrăgitul Dr. Cristian Andrei se va alătura echipei Pro TV. Anunțul a fost făcut de moderatorul emisiunii „La Măruță”. Ce subiecte va aborda celebrul psiholog?
24.02.2022 | 16:34
Schimbare in emisiunea lui Catalin Maruta Anuntul facut de vedeta Pro TV
Dr. Cristian Andrei se alătură echipei „La Măruță”. Sursa: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Celebrul psiholog Cristian Andrei se va alătura, începând de săptămâna viitoare, echipei emisiunii „La Măruță”, difuzată pe Pro TV.

Anunțul a fost făcut de Cătălin Măruță în ediția de joi a show-ului, atunci când doctorul a fost invitat. Decizia a venit după ce prezentatorul a înregistrat mai multe podcast-uri alături de acesta, iar publicul și-a arătat dorința de a asculta mai des astfel de discuții.

ADVERTISEMENT

Doctorul Cristian Andrei se alătură echipei Pro TV

Primul invitat al emisiunii „La Măruță” de joi, 24 februarie, a fost Dr. Cristian Andrei, iar moderatorul tv le-a dat telespectatorilor vestea că psihologul se alătură echipei de la Pro TV.

Pe canalul de YouTube al lui Cătălin Măruță publicul a putut urmări o serie de podcast-uri realizate împreună cu doctorul, în care au fost abordate diferite teme, precum „De ce moare dragostea?”, „De ce spun copiii nu?” sau „Cum se măsoară intimitatea?”.

ADVERTISEMENT

Videoclipurile au adunat sute de vizualizări și, în comentarii, utilizatorii i-au transmis lui Cătălin Măruță că și-ar dori să asculte mai des altfel de discuții.

Subiectele abordate de Dr. Cristian Andrei vor fi de natură psihologică, medicul o să ofere sfaturi utile despre relații, iar cei din fața televizoarelor îi vor putea pune întrebări pe numărul de WhatsApp al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță: „Vom face ‘operații pe suflet’ ”

„De luni, le spun celor care se uită la noi că vom face aceste ‘operații pe suflet’ cu doctorul Cristian Andrei.’ Mă bucur că suntem la televiziune și facem povestea asta.

Pentru că am făcut niște podcast-uri extrem de interesante pe canalul de YouTube ‘Acasă la Măruță’. Și când spun că am făcut, au fost mai multe.

ADVERTISEMENT

Și acolo prin mesaje era ‘L-aș asculta pe Dr. Cristian Andrei mereu. Aș vrea să fie la televizor. Să aibă parte și foarte multă lume care poate nu intră pe YouTube sau pe online’. Iată că suntem și la televizor și mă bucur foarte mult.”, a anunțat Cătălin Măruță.

La rândul său, dr. Cristian Andrei s-a declarat încântat să se alăture proiectului și să colaboreze cu Pro TV.

„Și mie îmi face plăcere să fiu în fața oamenilor care au și ceva între urechi. Adică, gândesc cu ceea ce intră pe urechi. Foarte interesant să-i vezi pe oameni cum se schimbă în timp real atunci când află lucruri noi.”, a dezvăluit psihologul. 

ADVERTISEMENT