Life

Schimbare importantă la Acces Direct. Antena 1 a decis ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida

22.06.2020 | 18:53
Schimbare importanta la Acces Direct Antena 1 a decis ce se intampla cu emisiunea Mirelei Vaida
ADVERTISEMENT

Producătorii emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 au luat o decizie surprinzătoare după ce în ultimele luni a fost  amendată constat de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), în special din cauza serialului care îi prezintă pe soții Stegaru din județul Vaslui.

Dacă până acum emisiunea prezentată de Mirela Vaida apărea pe post de luni până vineri, iată că începând din această săptămână va exista și o ediție care se va difuza sâmbăta, după Observatorul orei 16:00. Ediția de sâmbătă va apărea pe post începând cu ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Ediția care se va difuza în weekend va fi una înregistrată, în comparație cu cele din zilele lucrătoare care sunt live. „Ediția specială” se pare că nu include telenovela Veronica – Viorel Stegaru care de aproape 6 luni sunt „vedetele” Antena 1, au transmis producătorii, potrivit paginademedia.ro.

Emisiunea Acces Direct, pe post inclusiv în weekend

Conform sursei citate, moderatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 ar fi tot Mirela Vaida, ediția din acest final de săptămână nefiind înregistrată până la ora actuală, așadar nu se știu subiectele care vor fi discutate sau cine vor fi invitați.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, vom avea Acces Direct și în weekend! La cererea publicului, desigur! Dincolo de toate, vă mulțumin că ne urmăriți, zilnic, în număr atât de mare!”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

Tot din această săptămână vor exista și alte schimbări în grila de program. Mai exact, se va începe redifuzarea celui de-al doilea sezon din Asia Express, show care va apărea pe post de luni până miercuri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pasionații de gătit vor putea urmări în fiecare seară de joi emisiunea „Chefi la cuțite” unde jurați sunt celebrii bucătari Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Mirela Vaida, pe poziții legat de scenele dintre Viorel și Veronica Stegaru

Emisiunea „Acces Direct” a fost amendată de 3 ori de CNA, trustul fiind nevoit să scoată din buzunar circa 130.000 de lei, adică 30.000 de euro, dar cu toate acestea Vulpița și soțul ei, Viorel, continuă să apară pe post.

ADVERTISEMENT

În ultima ședință avută de CNA s-a discutat inclusiv de ieșirile și replicile tăioase ale prezentatoarei Mirela Vaida care se folosește de poziția pe care o deține pentru a minți cu privire la anumite lucruri pe care le spune în emisiunea de la Antena 1.

„Să inventezi că CNA-ul amendează un post și un moderator pentru că vorbește despre faptul că unii oameni nu au săpun să se apere de coronavirus nu și-a permis nimeni. Nici Rareș Bogdan, nici Radu Banciu.

Se folosește de poziția pe care o are să inventeze astfel de lucruri. A vorbit cinci minute că CNA-ul o amendează pentru că ea vorbește despre sărăcia din România.

Problema nu este frustrarea sa, are tot dreptul să fie frustrată că CNA-ul o sancționează. Problema este când ieși public și te folosești de poziție și de audiență pentru a minți”, a declarat Radu Herjeu, conform sursei menționate.

 

ADVERTISEMENT