Life

Schimbare importantă la Prima TV. Ce se întâmplă cu emisiunea lui Cristi Brancu din 28 martie

Cristi Brancu a făcut un anunț important în emisiunea pe care o prezintă la Prima TV. Show-ul „Exclusiv VIP” va suferi modificări începând cu ziua de luni, 28 martie 2022.
17.03.2022 | 16:28
Schimbare importanta la Prima TV Ce se intampla cu emisiunea lui Cristi Brancu din 28 martie
Cristi Brancu, prezentator tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emisiunea pe care o prezintă Cristi Brancu la Prima TV, intitulată „Exclusiv VIP” capătă tot mai multă audiență. Show-ul său a început să fie frecventat de o serie întreagă de vedete.

Cristi Brancu, mai multe ore pe zi la Prima TV, din 28 martie

Mutarea prezentatorului din mediul online pe micile ecrane, la Prima TV, a fost una de bun augur, după ani întregi pe care i-a dedicat emisiunilor pe care le-a prezentat la Antena 2, respectiv Antena Stars, până să se apuce de podcasturi pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Brancu va fi și mai mult timp la televizor începând cu data de 28 martie 2022. Producătorii au convenit ca realizatorul tv să aibă trei ore de mondenități. Emisiunea va începe de la ora 15:00.

Între orele 15 și 16 la Prima TV au fost difuzate până acum reluări ale emisiunii „Hai cu fetele”, proiect din care a făcut parte până anul trecut cântăreața Giulia Anghelescu.

ADVERTISEMENT

Show-ul nu a mai venit cu ediții noi, semn că Brancu a devenit mai interesant pentru telespectatori, din moment ce postul tv nu a trecut la următorul sezon al emisiunii de după amiază din care făcea parte și bebelușa Ioana de la Cronica Cârcotașilor.

„Aducem oameni noi în echipă”

Brancu a spus că show-ul „Exclusiv VIP” nu doar că va fi difuzat timp de trei ore pe zi, dar va suferi și câteva modificări odată cu noul orar. Se pare că echipa prezentatorului se va mări. Cel mai probabil, vor apărea o serie de rubrici noi având în vedere că trebuie umplut cu ceva spațiul de trei ore de emisie în direct.

ADVERTISEMENT

„Aducem oameni noi în echipă. Echipa se mărește. O să vedeți. Suntem singurul show monden care vom fi trei ore în fiecare zi”, este anunțul făcut de Cristi Brancu la Prima TV.

Brancu a prezentat o serie de emisiuni, majoritatea la Antena Stars. S-a remarcat de-a lungul anilor cu talk-show-urile de tip tabloid „Confidențial” și „Dosarele VIP”. La „Dosarele VIP”  a colaborat cu tăticul emisiunilor mondene de noapte, Dan Capatos.

ADVERTISEMENT