Life

Schimbare importantă la TVR 1. Virgil Ianțu, în prim-plan

Virgil Ianțu are parte toamna aceasta de o mutare majoră. Celebrul prezentator va putea fi urmărit de acum înainte pe TVR 1 .
13.09.2022 | 17:27
Schimbare importanta la TVR 1 Virgil Iantu in primplan
Virgil Ianțu, mutare majoră. Va putea fi urmărit pe TVR 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Schimbare importantă în grila postului public de televiziune. Fosta vedetă de la Prima TV se află în prim-plan după ce până acum a condus emisiunea România câștigă, difuzată sezoanele anterioare pe TVR 2.

Virgil Ianțu, mutare majoră. Va putea fi urmărit pe TVR 1

Virgil Ianțu se bucură de o mutare majoră în perioada imediat următoare. Va putea fi urmărit pe TVR 1, după ce postul de televiziune a decis să facă o schimbare majoră. Așadar, în prime-time nu vor mai fi talk-show-uri.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator revine pe micile ecrane din 19 septembrie 2022, de luni până joi, de această dată pe TVR 1, care dorește să se axeze mai mult pe divertisment și filme. Concret, vedeta a plecat de la TVR 2.

Emisiunea România câștigă va putea fi urmărită de telespectatori începând cu ora 21:00, în locul talk-shoW-ului moderat de Ionuț Cristache, după foarte mulți ani în care telespectatorii au avut parte numai de talk-show.

ADVERTISEMENT

În plus, întreaga zonă de dezbateri de la postul public a fost preluată de TVR Info, care la ora 21:00 are emisiunea Tema zilei.

Virgil Ianțu, de 11 sezoane la cârma emisiunii România câștigă

Virgil Ianțu se află de 11 sezoane la cârma show-ului de cultură generală România câștigă, vedeta fiind convinsă că educația este foarte importantă. Celebrul prezentator pledează pentru mersul la școală și studiu.

ADVERTISEMENT

„Cultura generală rămâne o valoare constantă, dar şi metodele de predare trebuie adaptate perioadei în care trăim.

Copiii de astăzi sunt aproape altă specie, în comparaţie cu noi şi atunci noi trebuie să găsim metode moderne de învăţare care să îi şi atragă pe elevi şi să le aprindă curiozitatea.

ADVERTISEMENT

Apariţia Internetului este unul dintre factorii care ne obligă şi pe noi să ne adaptăm, dacă vrem să fim ascultaţi şi înţeleşi”, a declarat vedeta pentru tvr1.ro.

România câștigă este o emisiune de cultură generală, care poate concura cu mare ușurință cu quiz-urile realizate în prezent de Dan Negru la Kanal D, Jocul cuvintelor și Tu urmezi.

ADVERTISEMENT