Sporturi

Schimbare importantă pe piața media din România. Compania care deține Look TV va prelua Telekomsport

17.03.2020 | 13:44
Schimbare importanta pe piata media din Romania Compania care detine Look TV va prelua Telekomsport
ADVERTISEMENT

Clever Media, compania care deține, printre altele, televiziunile Look, va prelua Telekomsport. Concret, compania deținută de concernul german nu va fi vândută, dar se va realiza o asociere pentru eficientizarea costurilor.

Telekomsport trece la Clever Media

În plină pandemie de coronavirus, care a golit grilele posturilor de televiziune cu tematică de sport, se pregătește o schimbare importantă pe piața media din România.

ADVERTISEMENT

Conform Prosport, Telekomsport va trece la Clever Media, compania care are în portofoliu canalele Look TV și Looksport.

Telekomsport, companie care deține drepturi de televizare pentru unele dintre cele mai importante competiții sportive, NBA Liga 1, Champions League și Europa League fiind doar câteva dintre exemple, va rămâne în cadrul uriașei companii germane, dar Look va prelua politica editorială și operațională.

ADVERTISEMENT

Principala motivație a schimbării este legată de eficientizarea costurilor.

Ce se întâmplă cu angajații

De la începutul lunii aprilie, toți angajații Telekomsport vor trece, unilateral, la contracte semnate cu Clever Media, iar în următorul an înțelegerile vor merge mai departe cu aceleași salarii, bonusuri și clauze.

Luni, toți angajații ar fi primit mail-uri în care erau prezenate noile condiții impuse de noua conducere.

ADVERTISEMENT

Look TV și Look Plus, care dețin în portofoliu competiții precum Liga 1, Champions League, Europa League, Cupa Italiei sau Serie A, vor continua să emită de la Cluj, dar în vară este pregătită lansarea unui studio și în București.

Tags: