Life

Schimbare în grila de toamnă Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai

Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și-a schimbat ziua și ora de difuzare.
01.09.2021 | 18:06
Schimbare in grila de toamna Kanal D Ce se intampla cu emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai
Schimbare în grila de toamnă Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Sursă foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai se regăsește și în grila de toamnă a postului Kanal D. Aceasta a suferit însă unele modificări.

Până acum emisiunea se difuza în fiecare zi de marți, dar de acum poate fi urmărită duminică, de la ora 22.00.

ADVERTISEMENT

Primul sezon s-a bucurat de un succes uriaș. Printre invitații care au apărut până acum se numără Elena Udrea, Victor Ponta, Andreea Marin, Dan Negru, Cornel Dinu, Mircea Diaconu, Cristian Țânțăreanu, Mădălin Voicu, Petre Roman și mulți alții.

Schimbare în grila de toamnă Kanal D. Ce se întâmplă cu emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai

Grila de toamnă a postului Kanal D vine cu unele modificări. Astfel, emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai se va difuza în fiecare duminică, de la ora 22.00 și nu marțea așa cum se obișnuiseră telespectatorii. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoare pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

“Am o veste! Sper să vă placă! Grila de toamnă a Kanal D vine cu o modificare importantă! Începând de duminica viitoare, ne vom vedea la Kanal D, în fiecare duminică, la #40deintrebari, începând cu ora 22! Deci, duminică, 12 septembrie, ora 22”, este mesajul postat de Denise Rifai pe pagina personală de Facebook.

40 de întrebări cu Denise Rifai a ajuns la al doilea sezon.

Primul sezon s-a bucurat de un real succes, iar dezvăluirile făcute de invitați au ajuns de cele mai multe ori subiecte în mass – media.

ADVERTISEMENT

Ce spune Denise Rifai despre invitații săi

Denise Rifai a avut invitați din toate domeniile. Politicieni, actori, cântăreți sau sportivi. Aceasta a dezvăluit faptul că muncește foarte mult alături de echipa sa pentru o ediție a emisiunii. Prezentatoarea a recunoscut că fiecare interviu pe care îl realizează este o adevărată provocare.

“Au fost invitați pe care i-am îndrăgit și mai mult după ce i-am intervievat. Am fost și invitați care au fost mai reci, distanți.

ADVERTISEMENT

Dar cu toții au fost foarte interesanți și au avut generozitatea de a se dezvălui în fața publicului, iar pentru acest lucru le mulțumesc.

Fiecare interviu este diferit și fiecare întrevedere în parte mă consumă, pentru că interacționez cu energia invitatului meu”, a spus Denise Rifai, pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT