Life

Schimbare în grila Kanal D. Dispare un serial, apare altul! Cum s-a luat decizia

Schimbare în grila Kanal D. Dispare un serial de pe intervalul orar în care era, dar apare un altul. Cum s-a luat această decizie.
23.03.2023 | 16:46
Schimbare in grila Kanal D Dispare un serial apare altul Cum sa luat decizia
Schimbare în grila Kanal D. Foto Kanal D
ADVERTISEMENT

Este o schimbare în grila de la Kanal D. Dispare un serial de pe postul de televiziune, dar apare un altul în locul acestuia.

Schimbare în grila Kanal D

Rezultatele serialului Destăinuiri au fost unele foarte slabe, iar postul de televiziune a luat decizia de a face schimbări în grilă.

ADVERTISEMENT

Acesta a apărut pe post cu mai puțin de o lună în urmă, dar rezultatele slabe în audiențe au determinat postul turcesc să facă un anunț.

Este vorba despre faptul că serialul Destăinuiri este înlocuit cu un nou sezon din serialul Prețul fericirii. Serialul Destăinuiri a avut premiera pe 3 martie la Kanal D, iar producția a fost un atipică. Totul pentru că decizia patronilor a fost ca serialul să nu fie subtitrat, ci să fie dublat în limba română.

ADVERTISEMENT

Dar decizia a fost reevaluată rapid și modificată. După doar două difuzări cu dublare în limba română, Kanal D a decis să revină la subtitrări, după criticile primite de telespectatori.

Totul a fost făcută în speranța că cifrele de audiență ale serialului vor mai crește, dar nu a fost așa. Acestea erau la jumătate față de serialele anterioare. Astfel, de la o audiență de circa 900.000 de oameni s-a ajuns la 430.000 de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Când va putea fi văzut acum serialul, după schimbarea din grila Kanal D

Inițiativa șefilor de la Kanal D era una clară în acest sens. Serialul Destăinuiri a fost mutat, și nu eliminat de tot din grilă. Începând cu 27 martie, acesta poate fi urmărit de la 22:30, doar în zilele de luni și marți.

Tot de săptămâna viitoare urmează o nouă schimbare în grila de la Kanal D, pentru că va începe serialul Prețul fericirii. Acesta va fi difuzat în fiecare miercuri, joi, vineri și sâmbătă de la ora 20:00, scrie Pagina de Media.

ADVERTISEMENT

Prețul fericirii este un serial despre alegeri complicate, succes, dar și povești de iubire cu suspans. Ender (Şevval Sam) continuă să comploteze, iar Yildiz (Eda Ece) are parte de mari surprize din partea fostului soț.

ADVERTISEMENT
Tags: