Life

Schimbare la Antena 1. Numele emisiunii Asia Express, modificat. Unde se filmează și cine va prezenta show-ul

S-a produs o schimbare la Antena 1 în privința emisiunii Asia Express, numele acesteia fiind modificat. Iată unde se filmează sezonul cinci, dar și cine îl va prezenta!
16.05.2022 | 17:27
Schimbare la Antena 1 Numele emisiunii Asia Express modificat Unde se filmeaza si cine va prezenta showul
Cine va prezentanoul sezon Asia Express. Numele emisiunii, modificat. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a aflat cine va prezenta noul sezon Asia Express, dar și ce schimbare importantă va aduce reality show-ul de la Antena 1. Se va schimba inclusiv locația filmării emisiunii, care nu se va mai desfășura în Asia. Ca urmare, și numele emisiunii este altul.

Numele emisiunii Asia Express, modificat. Cine va prezenta noul sezon al show-ului de la Antena 1

Sezonul cinci Asia Express se va desfășura în America Latină și nu în Asia, așa cum a fost până acum. Astfel, emisiunea se va numi America Express de data aceasta.

ADVERTISEMENT

În următorul sezon, cele nouă perechi de vedete vor porni pe Drumul Aurului. Acestea vor trece prin Mexic, Guatemala şi Columbia, pe o rută ce cumulează mai bine de 7.000 de kilometri.

Antena 1 este a doua televiziune din lume care face o astfel de schimbare, după varianta italiană a show-ului. Regulile competiției rămân aceleași.

ADVERTISEMENT

“Vedetele noului sezon pornesc pe urmele conquistadorilor şi urmează să descopere culorile şi condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala şi să descifreze misterele din Columbia.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziţie un dolar pe zi, trebuie să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort şi să îşi depăşească limitele fizice şi psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei”, este anunțul făcut de Antena 1.

ADVERTISEMENT

Un alt detaliu important al noului sezon este legat de cine va prezenta show-ul. Irina Fodor va rămâne la cârma emisiunii și de data aceasta și nu Gina Pistol, așa cum se așteptau fanii.

Irina Fodor îi va avea alături pe Oase și pe Marius Damian, la fel ca în sezonul patru. Gina Pistol a revenit la cârma emisiunii Chefi la cuțite, dar se pare că nu va reveni la Asia Express nici anul acesta.

ADVERTISEMENT

O altă noutate din acest sezon este apariția Jocker-ului. Concurenții se vor juca pentru acesta în primul episod al fiecărei etape. Cei care îl vor câștiga se vor bucura de avantaje care vor cântări foarte mult în clasamentul final.

Ce vedete ar putea participa la noul sezon Asia Express

Filmările pentru următorul sezon vor începe luna aceasta, după cum a mai precizat Antena 1.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu ar fi fost ofertate de Antena 1 pentru a face echipă în noul sezon Asia Express, potrivit click.ro. Ar fi prima astfel de experiență pentru jurata de la Te cunosc de undeva. Artista face parte din trustul Intact de ani buni.

Pe de altă parte, Andreea Antonescu are deja experiența de la Ferma vedetelor, din 2020. A participat și la Survivor România în 2021, atunci când show-ul se difuza la Kanal D.

Comedianții Cătălin Bordea și Micutzu ar participa împreună la Asia Express. De altfel, Dan Capatos a anunțat recent retragerea colegului său de la Xtra Night Show, acolo unde a fost co-prezentator timp de aproape un deceniu.

ADVERTISEMENT