Life

Schimbare la Digi24. Andreea Bratu i-a luat locul lui Marius Pancu. Cum a apărut îmbrăcată la ”Știrile serii”

Jurnalista Andreea Bratu i-a luat locul lui Marius Pancu la ”Știrile serii” de la Digi24.
31.05.2021 | 23:28
Schimbare la Digi24 Andreea Bratu ia luat locul lui Marius Pancu Cum a aparut imbracata la Stirile serii
Schimbare la Digi24. Andreea Bratu i-a luat locul lui Marius Pancu. Cum a apărut îmbrăcată la ”Știrile serii”. Sursa foto: captură Digi24
ADVERTISEMENT

Andreea Bratu, un cunoscut reporter și jurnalist în domeniul politicii de la Digi24, i-a luat locul lui Marius Pancu la pupitrul de la ”Știrile serii”.

Duminică, 30 mai, Pancu a avut ultima prezență la televiziunea RCS-RDS. Acesta a moderat ”Ediția specială” în care l-a avut invitat pe medicul Valeriu Gheorghiță.

ADVERTISEMENT

Andreea Bratu i-a luat locul lui Marius Pancu la Digi24

Andreea Bratu face parte din echipa celor de la Digi24 din vara anului 2018. Aceasta este o figură cunoscută a postului de știri, cu multe intervenții din zona politicii interne.

La ediția de luni, 31 mai, aceasta a adoptat o ținută spectaculoasă, cu care a atras atenția telespectatorilor. A apărut îmbrăcată într-un sacou verde, la care a asortat o rochie albă.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat în 2019 pentru site-ul postului la care este angajată, Andreea Bratu a explicat de ce a ales meseria de reporter pe zona politică.

”Din dragoste pentru oameni și pentru telespectatori. Deciziile politice sunt cele care ne influențează viața permanent, de la nivelul de trai și până la calitatea serviciilor de care beneficiem.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, consider că toți oamenii merită să fie permanent foarte bine informați despre ce se întâmplă pe scena politică, pentru a vedea exact cine sunt și ce fac cei pe care i-au ales și pentru a ști să aleagă în continuare.

În momentul în care am conștientizat cu adevărat impactul pe care deciziile politice îl au asupra noastră, mi-am promis că atunci când mi se va îndeplini visul de intra în televiziune, voi alege domeniul politic, pentru a informa corect toți oamenii care ne urmăresc ce se întâmplă azi în politică, astfel încât să știe cum va fi ziua de mâine”, spunea jurnalista.

ADVERTISEMENT

Unde a plecat fostul coleg al Andreei Bratu, Marius Pancu

Prezentatorul Marius Pancu a decis să se despartă de Digi24, după 10 ani în echipa editorială a postului. Acesta se alătură echipei Observator, de la Antena 1.

Anunțul plecării de la postul de ştiri a fost făcut chiar de jurnalist, pe contul său de Facebook, la mijlocul săptămânii trecute.


”Dragilor, azi (n.r. miercuri, 26 mai) ne vedem la ultima editie ”Stirile Serii”, iar duminica la ultima ”Editie Specială” la Digi24.

Nu vreau să devin emoțional, dar vă mulțumesc că ați fost cu mine în ăștia 10 ani… de la primul Breaking News (care a fost o deraiere de tramvai 41 cu Andreea Georgescu și Anca Dumitrescu)”, a scris Marius Pancu.

ADVERTISEMENT
Tags: