Life

Schimbare majoră la Chefi la Cuțite 2023. Ce se întâmplă în emisiune: ”Am crezut că va găti Gina Pistol”

Se anunță schimbări majore la Chefi la Cuțite 2023. Cătălin Scărlătescu spre exemplu a fost total surprins, după cum o spune chiar el.
27.03.2023 | 15:54
Schimbare majora la Chefi la Cutite 2023 Ce se intampla in emisiune Am crezut ca va gati Gina Pistol
Schimbare majoră la Chefi la Cuțite 2023. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite 2023 aduce nenumărate surprize, dar și schimbări majore. Începe un nou sezon, luni, 27 martie, iar fanii emisiunii sunt mai mult decât emoționați. Ce vom vedea în această seară și care sunt noutățile? Aflăm în doar câteva ore.

Chefi la Cuțite 2023 aduce mari surprize

În primul rând ar fi bine să știm că în acest sezon de la Chefi la Cuțite 2023 o vom vedea pentru ultima oară pe Gina Pistol. În urmă cu mai bine de o lună de zile, iubita lui Smiley anunța că se retrage din televiziune. Tot atunci ea spunea că renunță și la colaborarea cu Antena 1.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol își dorește să se concentreze pe creșterea fiicei sale și de asemenea, avea nevoie și de o pauză. Vedeta nu a spus când se va întoarce pe micile ecrane și de asemenea nu a dezvăluit nici dacă ia în calcul revenirea la Chefi la Cuțite.

Până atunci însă, cei care o îndrăgesc o mai pot vedea în acest sezon. Chefi la Cuțite sezonul 11 o va avea prezentatoare tot pe Gina Pistol, însă va mai exista și un jurat surpriză. Cătălin Scărlătescu povestește că a rămas surprins când a aflat. De asemenea, în momentul în care a văzut patru amulete, acesta se aștepta ca Gina Pistol să se apuce de gătit.

ADVERTISEMENT

Ce l-a surprins pe chef Cătălin Scărlătescu

”Noi când mă intrat în sezonul 11, în platou, am văzut patru bancuri, la amulete. Suntem patru. Am crezut că va găti Gina Pistol”, a precizat chef Cătălin Scărlătescu, în urmă cu foarte puțin timp. La rândul său, Sorin Bontea a vorbit despre noul jurat.

Niciunul dintre ei însă nu a spus numele bucătarului misterios. Astfel, de abia în câteva ore vom afla cine va sta la masa juraților de la Chefi la Cuțite alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cel mai probabil însă fanii vor rămâne cu siguranță surprinși.

ADVERTISEMENT

”În sezonul 11 vă mai găti un chef cu noi, la fel și el luptă cu noi pentru amulete. Nu ne vor mai juriza bucătarii ”, au fost precizările făcute de chef Sorin Bontea, la același post. Referitor la decizia Ginei Pistol de a renunța la televiziune, trebuie menționat că mulți au fost dezamăgiți de alegerea vedetei.

De asemenea, ulterior au apărut și zvonuri conform cărora iubita lui Smiley ar urma să semneze cu cei de la Pro Tv.  Gina Pistol a negat însă astfel de informații și a susținut în continuare că este vorba doar despre o pauză .

ADVERTISEMENT

În același timp, faimoasa prezentatoare tv mai spunea atunci că are nevoie de un astfel de moment după doi ani agitați. Cât despre postul de prezentatoare de la Chefi la Cuțite, încă nu este clar cine va sta la cârma emisiunii sezonul următor.

ADVERTISEMENT