Life

Schimbare majoră la Cronica Cârcotașilor, după 20 de ani. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Prima TV

Schimbare majoră la „Cronica Cârcotașilor”, după 20 de ani de difuzare. Află ce se întâmplă cu emisiunea de la Prima TV.
01.09.2021 | 19:55
Schimbare majora la Cronica Carcotasilor dupa 20 de ani Ce se intampla cu emisiunea de la Prima TV
Schimbare majoră la Cronica Cârcotașilor, după 20 de ani. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Prima TV. Sursa foto: news.ro
ADVERTISEMENT

O schimbare majoră va avea loc la „Cronica Cârcotașilor”, după 20 de ani de difuzare. Iată ce se întâmplă cu îndrăgita emisiune de divertisment de la Prima TV.

Emisiunea difuzată în fiecare miercuri, de la 20:00, va trece printr-o schimbare fără precedent. Până în prezent, show-ul a avut 43 de sezoane.

ADVERTISEMENT

Schimbare majoră la Cronica Cârcotașilor, după 20 de ani. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Prima TV

O schimbare majoră va avea loc la „Cronica Cârcotașilor” încă din această toamnă. Emisiunea nu va mai fi difuzată miercurea, așa cum s-au obișnuit telespectatorii.

Show-ul de divertisment de la Prima TV va reveni pe micile ecrane cu un nou sezon, începând de vineri, 17 septembrie 2021, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

„A fost decizia postului, noi o respectăm şi vom face emisiunea”, a declarat Șerban Huidu pentru Pagina de Media. 

Noua zi a săptămânii aleasă pentru emisiunea produsă de Șerban Huidu ar putea aduce numeroase provocări pentru postul TV. Vinerea se va difuza noua emisiune „SuperStar” la Pro TV, dar și sezonul nou „X Factor” la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mutarea zilei de difuzare nu este singura schimbare din cadrul emisiunii. Șerban Huidu a anunțat că se retrage din postura de prezentator și va rămâne la producția emisiunii de satiră, în spatele camerelor. Astfel, prezentatorii sezonului 44 vor fi Codruţ Kegeş (Dezbrăcatu’) şi Ioana Petric.

„Schimbările se fac pe parcurs, nu sunt radicale şi imediate (…) Vor fi parodiate mai multe emisiuni, iar parodia – aşa cum avem, de exemplu, Denise Pilafai – va fi folosită în continuare în emisiune

ADVERTISEMENT

Am updatat şi departamentul de bâlbe, acum este digitalizat. Sistemul de monitorizare permite acum formatul HD pentru bâlbele pe care le prezentăm.

Toată emisiunea va fi HD, inclusiv bâlbele”, a mai declarat Șerban Huidu pentru sursa citată anterior.

Totodată, o nouă bebelușă va intra în scenă, așa cum a mai declarat Șerban Huidu. Una dintre bebelușele emisiunii va naște și va fi înlocuită.

Emisiunea a suferit numeroase schimbări în mai bine de 20 de ani de difuzare. Șerban Huidu a fost absent de la masa prezentatorilor, dar a continuat să producă show-ul, iar acum a ales să se retragă definitiv și să se ocupe doar de producție.

ADVERTISEMENT
Tags: